StoryEditorOCM
ForumŠOKANTNA SNIMKA

Iz karantene zaprijetio svima koji prijavljuju one koji krše samoizolaciju: "Osvetit ćemo se, napraviti katastrofu za Uskrs." Reagirala i policija

Piše Dušan Miljuš/Jutarnji list
31. ožujka 2020. - 12:56

Virovitičko-podravska policija počela je kriminalističko istraživanje nad muškarcem sa područja Ćeralija koji je na društvenim mrežama objavio snimku prijetnje svima onima koji prijavljuju osobe koje krše samoizolaciju, prenosi Jutarnji list.

"Evo direktno iz karantene video poziv, mogu da gledaju direktno. Mi smo u karanteni svi redom i mogu da prijavljuju policiji, ali neće dobro da dočekaju Uskrs jer se i mi njima prijetimo. Ima da bude velike tuče za Uskrs. Ako misle da dočekaju Uskrs u miru, neka čekaju. Mi ćemo da se osvetimo...,ali ćemo napraviti katastrofu za Uskrs, da neće moći nitko da uđe u crkvu za Uskrs. Slobodno gledajte i poručite svojima doma. Moćete zvati policiju svaki dan, mi smo se organizirali i mi ćemo da napravimo jednu veliku tuču, ima i država da nas zapamti. Ne bojimo se mi nikoga, niti policije se ne bojimo. Svi smo se složili. Sretno pa vi prijavljujte policiji, tko Vam j...mater!

Ovu prijeteću i vulgarnu poruku muškarac je iz samoizolacije uputio putem društvenih mreža. Policija ga je identificirala i čim mu je završila izolacija policija je već danas počela nad njim kriminalističko istraživanje, a u konzultaciji sa nadležnim državnim odvjetništvom odlučit će se za koja će se kaznena djela protiv njega podnijeti prijava i slijedi li mu privođenje pritvorskom nadzorniku, a potom i prijedlog za određivanje istražnog zatvora.

15. travanj 2024 19:51