StoryEditorOCM
ForumSTRAVIČAN ZLOČIN

Bivši suprug hladnokrvno ubio majku četvero djece iz BiH: u skupom automobilu stigao je do vile i pucao joj u glavu

Piše Vijesti SD
26. listopada 2023. - 20:45

U subotu, 21. listopada, u Strasshofu an der Nordbahn kod Beča ubijena je 33-godišnja Jasmina, majka četvero djece koja je podrijetlom iz BiH. Hicem iz vatrenog oružja u glavu joj je hladnokrvno pucao njezin bivši suprug i otac njezine djece, 35-godišnji B. kojemu je ranije sud odredio zabranu prilaska, piše Fenix magazin.de.

Ubojstvo se dogodilo ispred vile Jasminine obitelji. Ubojica i njegova žrtva su roditelji dvije kćeri i dva sina koji imaju između 9 i 13 godina.

Kako javljaju austrijski mediji, nakon što je hicem u glavu pogubio bivšu suprugu Jasminu (33) ispred milijunske vile njezine obitelji, 35-godišnjak je sjeo u svoj sportski automobil i najprije pobjegao.

Kasnije se predao u policijskoj postaji u Deutsch-Wagramu. Sada je u pritvoru.

Osumnjičeni je državljanin Švedske, ali je rođen u BiH. Austrijski mediji pišu kako Jasmina potječe iz bogate obitelji privatnih poduzetnika, a osumnjičeni je radio kao agent za nekretnine.

Zabranu prilaska mladoj majci četvero djece, 35 godišnjak je imao od siječnja 2022. godine, a određena mu je i zabrana posjedovanja oružja.

29. travanj 2024 20:34