StoryEditorOCM
ForumGLOBALNI IZAZOV

‘Ako može ona, možemo i mi‘: nakon golišavog selfijeja J. Lo, mame diljem svijeta objavljuju svoje fotografije u kupaćim kostimima, imaju važnu poruku

Piše Zadarski.hr
21. veljače 2020. - 19:06

Zamislite da jedan jedini vaš selfie koji ste objavili na Instagramu izazove tolike reakcije da njime uspijete pokrenuti svjetski tred. Da ga kopiraju ljudi iz najudaljenijih kutova Zemlje, da služi kao inspiracija i ideja. Zvuči nemoguće? Vjerojatno tako i je, svima, dakako, osim jednoj osobi.

Pitamo se stvarno postoji li nešto što Jennifer Lopez ne polazi za rukom. 

Latino diva, pjevačica i plesačica, poduzetnica i glumica nastupom na Superbowlu to je i potvrdila, a svoju multitalentiranost preselila je i u domenu društvenih mreža. Objavila je selfie koji su iskopirale tisuće žena diljem svijeta, a sve imaju važnu poruku.

Ta je, između ostalog, da koliko god utrenirano ili neutrenirano, utegnuto ili neutegnuto bilo, svoje tijelo morate - voljeti. Raditi na sebi uvijek, ali slaviti i različitosti, jer upravo se tu krije ljepota.

"Ako Lopez može, možemo i mi", pišu korisnice koje sudjeluju u #jlochallengu.

Osnivačica pokreta "No Excuses Mom" Maria Kang koja inače mlade mame potiče na vježbanje i brigu o tijelu objavila i na Instagramu svojuverziju fotografije u bijelom bikiniju, uz poruku:

"Hvala J. Lo što je potaknula objavu fotki u bijelom bikiniju", napisala je. Uslijedila je hrpa sličnih objava.

"Ako niste slavni i ne dobivate milijune da izgledate fantastično u filmu u kojem glumite ili za druženje sa zgodnim sportašem (iako je meni moj muž draži!) nije važno... Svi imamo svoju priču, a vi stvorite svoju na vlastitu odgovornost i ne opravdavajte neaktivnost!", potiče svoje pratiteljice na vježbanje Kang.

20. travanj 2024 00:57