StoryEditorOCM
ĐiradaPOZNATE GLUMICE

Večeras u HNK Zadar igra "Rulet" - četiri izvrsne glumice, iskreno prijateljstvo i jedna nezaboravna djevojačka večer!

Piše zadarski.hr
7. listopada 2024. - 13:17

Glumice Petra Kraljev, Jagoda Kumrić, Nika Barišić i Ana Uršula Najev imaju itekako razloga biti ponosne jer njihova najnovija komedija "Rulet", netom nakon premijere, rasprodaje gledališta diljem Hrvatske.

I za zadarsku izvedbu, koja će se održati u HNK Zadar 7. listopada, situacija nije ništa drugačija. Naime, tjedan dana pred izvedbu gledalište s nešto više od 600 mjesto s lakoćom je rasprodano do posljednje ulaznice.

Isti uspjeh prošle godine doživjela je i komedija "Kad udari južina" u izvedbi Petra Kraljev i Jagode Kumrić koju, baš kao i "Rulet", autorski potpisuje Petra Kraljev.

Svojim komedijama Petra Kraljev očito je pronašla put do srca zadarske publike jer ovakav odaziv, kao i reakcije publike nakon izvedbi, nisu svakodnevna pojava u kazališnom svijetu.

Izuzev izvedbe u Zadru popularna glumačka četvorka ima popunjene sve slobodne termine za izvedbe u listopadu te uz gust raspored snimanja serije "Kumovi" itekako imaju pune ruke posla. Tim više, izvedbena energija kojom kupuju publiku i žar kojim igraju baš svaku izvedbu vrijedni su pohvale što je prepoznala i njihova produkcijska kuća B GLAD Produkcija. 

"Nakon nevjerojatnog uspjeha koji je ostvarila komedija "Kad udari južina" nismo nimalo sumnjali kako će i komedija "Rulet" doći do srca publike. Petra, Jagoda Nika i Ana, izuzev glumačkog talenta, posjeduju veliku upornost i radišnost te u svaku izvedbu ulaze svim srcem. To su karakteristike koje publika lako prepozna i sretni smo što je i "Rulet" pronašao svoje mjesto na kazališnim daskama i u srcu publike. Za sve one koji ovog puta nisu uspjeli doći do ulaznica možemo samo reći kako ćemo se itekako potruditi vratiti se u Zadar u prvom mogućem terminu." - Tadija Kolovrat, B GLAD Produkcija

Netom prije zadarske izvedbe 2. listopada prepunile su Apfel Arenu u Makarskoj a već 3. listopada odigrale su i četvrtu rasprodanu izvedbu u Splitu. 10. listopada čeka ih i prva zagrebačka izvedba u KD "Vatroslav Lisinski", također odavno rasprodana. 

U idućoj polovini listopada komediju "Rulet" pogledajte: 

16.10. - HKD "Sušak", Rijeka

25.10. - Sinj, Gradsko kino

26.10. - Metković, GKS Metković

27.10. - Split, Lora

29.10. - KD "Vatroslav Lisinski", Zagreb

Što se dogodi kad nas zavrti rulet života i kad se kuglica zaustavi baš tamo gdje ne želimo? Otkrit će nam to u komediji Rulet četiri sjajna ženska lika - Karla (Ana Uršula Najev), Stella (Jagoda Kumrić), Rina (Nika Barišić) i Biska (Petra Kraljev). Ovo nije priča o međusobnim sukobima nego o izborima koje smo naizgled sami birali.

Simpatični, duhoviti i temperamentni likovi, koji će najveću životnu dramu prikazati kao potvrdu kako je dan bez smijeha izgubljen dan, kupit će vas na prvo gledanje!

Četiri izvrsne glumice, iskreno prijateljstvo i jedna nezaboravno djevojačka večer!

17. listopad 2024 13:22