StoryEditorOCM
Đirada‘DOĐITE NAS PODRŽATI‘

Udruga mladih volontera organizira Dan otvorenih vrata na odbojkaškom terenu ŠC Višnjik

Piše Zadarski.hr
31. svibnja 2023. - 16:20

Udruga mladih Ahimsa organizira Dan otvorenih vrata 3.lipnja od 19 do 21 sat na odbojkaškom terenu Športskog centra Višnjik u Zadru. 

- Želja nam je organizirati druženje kojem će prisustvovati naši članovi, volonteri, korisnici i svi ostali zainteresirani za naš rad. Na Danu otvorenih vrata možete očekivati puno zabave i veselja. Dođite podržati našu Udrugu, upoznati njene članove i korisnike raznih programa, ali i ostale volontere koji su ovu godinu nesebično darovali svoje vrijeme za druge - pozivaju iz Udruge.

- Ovo druženje je i jedan način da se zahvalimo upravo našim volonterima, ali i prilika da se svi zajedno zabavimo i proslavimo završetak još jedne uspješne volonterske godine, uz nadu da se ponovo vidimo na jesen! K tome, ove godine dodijelit ćemo i nagradu za najbolje volontere iz pojedinih ogranaka, stoga vas očekujemo u što većem broju. Povedite i svoje prijatelje, ljubimce, brata, sestru, roditelje, bake i djedove jer na našem druženju svi su dobrodošli - poručili su organizatori.

16. listopad 2024 19:04