StoryEditorOCM
ĐiradaDOČEK NOVE GODINE NA PET LOKACIJA

Na trgu Ivan Zak, a na Forumu "Synthetica" i "Living Room"

Piše Zadarski.hr
29. prosinca 2016. - 12:06
VATROMET-010108

Na čak pet gradskih punktova i trgova na otvorenom, te živom svirkom pet bendova uz nastup Tomislava Bralića i klape "Intrade", potom velike estradne zvijezde Ivana Zaka, te Bepa Matešića, Davida Ricova i grupe "Kanela", Zadar će u dosad najvećem veselju i spektaklu Silvestrova dočekati Novu 2017. godinu!

Pored večernjeg programa, zadarska Turistička zajednica i Grad Zadar osigurali su svim Zadranima i gostima grada cjelodnevni program koji počinje od jutarnjih sati 31. prosinca.

Na dočeku Nove godine za djecu i njihove roditelje na Narodnom trgu od 11 sati organizirana je dječja radionica uz izradu hrskavih kroštula s čokoladom uz budno oko legendarnog hrvatskog masterchefa Branka Ognjenovića. Bit će tu i zadarski voditelj Igor Jelinić Toto, a odmah nakon čokoladne uživancije za djecu će točno u podne pjevati Ivan Zak.

Podjela čokoladnih kroštula uz fotografiranje s Ognjenovićem i Zakom slijedi od 13 sati. Večernji novogodišnji program na Narodnom trgu počinje glazbenom poslasticom u 22:30 kada će pred svoje Zadrane na pozornicu izaći Tomislav Bralić i klapa "Intrade"!  Od 21:30 na Trgu Petra Zoranića nastupit će Bepo Matešić, David Ricov i grupa "Kanela", a za ljubitelje energičnog i dobrog zvuka u 23:30 svirati će zadarska grupa "Vista".

U isto vrijeme na Narodnom trgu novogodišnji koncert ima Ivan Zak, jedan od najomiljenijih i najpopularnijih hrvatskih pjevača s dvije Zlatne i jednom Srebrnom pločom za prodane albume. Ljubitelji rocka, funka, soula i drugih glazbenih stilova doći će na svoje na Forumu gdje će od 23 sata na dočeku Nove nastupiti sjajni bendovi iz Zadra i Šibenika: ""Synthetica" i "Living Room", a za ovaj je novogodišnji koncert uz zadarski TZ zaslužan i Hostel "Forum".

Plato između zadarskog HNK i "La Bodega" bara ugostit će u 23 sata poznati zadarsko-splitski jazz sastav i dobitnike "Porina" - jedinstveni "Black Coffee". Prije svega, na samom početku programa dočeka Nove u Zadru ne propustite napraviti đir do Varoši gdje će na terasi caffe barova "Kult" i "Dišpet" od 21 sati svirati najcool tamburaški sastav kojega ste ikad mogli čuti - velikogorička "Harmonija", a od dva sata ujutro prvog dana 2017. godine uživajte uz glazbeni program DJ Anđela.

04. srpanj 2024 08:58