StoryEditorOCM
ĐiradaKREĆE PRODAJA ULAZNICA

Intrade u kultnoj pulskoj Areni

Piše Zadarski.hr
2. lipnja 2017. - 12:03
intrade

Nakon koncerata u zagrebačkoj, splitskoj i varaždinskoj areni, Tomislav Bralić i klapa Intrade nastupit će 4. kolovoza u kultnoj pulskoj areni u kojoj još nisu nastupili.

 - Arena Pula je jedina arena u Hrvatskoj u kojoj još nismo nastupili, zbog toga sam posebno uzbuđen i sretan! Veselim se Puli i areni jer je to kruna naše dugogodišnje karijere, nadam se da će naša publika s nama uživati i pjevati kako to samo oni znaju. Svi u Pulu, klapa Intrade vas poziva na spektakl, unaprijeh hvala svima, kazao je veselo Bralić.

Klapa u i ovoj godini neumorno nastupa i nastavlja niz velikih koncerata. Zapjevali su u "Areni Bonifika" u Kopru, "Areni Varaždin", "dvorani Tabor" u Mariboru, "dvorani Mladosti" u Rijeci i dolazi nadahnuta na još jedan veliki koncert. Osim koncerta u Areni Pula čeka ih velika ljetna turneja. Tomislav Bralić i Tedi Spalato.

U Puli će se klapi na pozornici pridružiti Tedi Spalato s kojim imaju duet "Sve dok bura dere" koji je osvojio Srebrni val stručnog suda na Splitskom festivalu. Tedi je za klapu napisao i pjesmu "Cviće". Klapa se izuzetno raduje ovom koncertu u jedinstvenom ambijentu koji inspirira sve izvođače ali i publiku koja je na ovakvim koncertima vrlo važna. Arena je prostor koji zahtjeva specifičan razglas da se može potpuno uživati u vokalnoj izvedbi, veliku scensku rasvjetu i scenografiju.

Klapa je 2015. proslavila 30 godina karijere i tim povodom su objavili dvostruko izdanje 'Best of' s bogatom knjižicom koji se još uvijek nalazi među najprodavanijim izdanjima u Hrvatskoj. Jedan od njihovih važnijih koncerata je bio i onaj u zagrebačkoj Areni koji je snimljen i objavljen na CD-u i DVD-u, a prodan je u zlatnoj nakladi. Fotografije preuzmite: ovdje (Igor CC Kelčec)  

Prodaja ulaznica kreće 1.6.2017. u sustavu ticketshop.hr, eventim.hr te u Scardoni (Srebrnjak 64, Zg ili www.scardona.hr). Scardona je kao i svake godine za fanove osigurala najbolje mjesta te na svaku drugu kupljenu ulaznicu u Scardoni ostvarujete popust od 20 kuna na sve CD-e.

21. lipanj 2024 07:26