StoryEditorOCM
ĐiradaBURDA ATELIER

Ella Dušević poziva sve zainteresirane na novi ciklus tečajeva šivanja: "Učimo, zabavljamo se i rastemo skupa!"

Piše MGM
31. kolovoza 2021. - 13:02

Poznata zadarska modna dizajnerica Ella Dušević početkom godine otvorila je akademiju koja se bavi edukacijom pomalo zaboravljenog zanimanja, šivanja. U jednoj uličici na Poluotoku, u lijepo uređenom prostoru, Ella je stvorila malu šivačku oazu za sve oni koji žele postati sami svoji majstori. Kako nam je rekla, njih je bilo jako puno. 

- Zaista sam prezadovoljna odazivom naših sugrađana. Iako je Zadar zapravo mali grad, kroz cijelo ovo vrijeme imali smo dosta polaznika! Ne mogu se žaliti, a prema njihovim komentarima, vidim da su i oni bili jako zadovoljni – komentirala je Ella.

Najavila je i nove programe tečajeva koji omogućuju polaznicima na jednostavan i način savladati izradu odjeće.

image
ByElla šivanje
Privatni Album
image
ByElla šivanje
Privatni Album
 

- Baza programa su tehnike šivanja, pravilna upotreba krojeva i njihova prilagodba prema građi tijela i modnim trendovima. Uče se osnove konstruiranja, krojenja i šivanja, korištenje šivaćeg stroja, te izrade odjeće – pojasnila je te dodala kako se tečajevi organiziraju za manje grupe polaznika s individualnim pristupom, uz puno praktičnih vježbi.

- Tečajevi je u potpunosti opremljeni mašinama za šivanje i pratećim priborom potrebnim za rad. Nudimo polaznicima odrađivanja prakse u krojačkom salonu tj. našem atelieru – rekla je Ella te pozvala sve zainteresirane da im se pridruže i ove sezone te da odaberu koji im tečaj naviše odgovara, početnički ili napredni. 

Trajanje ciklusa je dva puta po četiri sata, četiri tjedna odnosno ukupno 32 sata.

Grupe pon/čet, uto/pet, sri/sub. 09h-12h, 12h-15h Lada Rajić, 17h-20h Marlis Lukin

Konrakt: +385915441203

01. svibanj 2024 22:55