StoryEditorOCM
ĐiradaKRALJICA MIRA

Društvo Stanaraca poziva sve na veliku feštu: u ponedjeljak koncert Ivice Sikirića Iće

Piše Zadarski.hr
19. kolovoza 2022. - 10:00

U ponedjeljak, 22.8., održat će se poznata Stanarska fešta, ona Kraljice mira.

“Društvo Stanaraca” pripremilo je bogat program povodom fešte.

Program počinje u subotu 20. kolovoza izložbom “50 godina nogometnih susreta DINARSKI I DEVIZNI” autora Miljenka Dujele. Početak je u 20 sati u prostorijama MO Stanovi.

U nedjelju 21. kolovoza, održat će se finale u boćama za žene i muškarce s početkom u 20 sati. Prije toga, od 19 sati na rasporedu su nogometne utakmice, U 19 sati sastaju se mladi i stari MNK Stanovi, dok će od 20 sati snage odmjeriti Poglavarstvo Grada Zadra i doktori.

Za najmlađe Teatar Dragon priređuje predstavu “Aladin” u dvorištu OŠ Stanovi.

U ponedjeljak 22. kolovoza je središnji događaj – fešta Kraljice Mira. Najavit će je budnica Gradske glazbe Zadar u 8 sati kroz Stanove. Večer je rezervirana za zabavu: na pozornmicu se prvo penje predgrupa, “023 Band” koji svirku započinju u 21 sat, da bi u 23 poznati bibinjski slavuj, Ivica Sikirić Ićo, priredio večer za pamćanje!

Društvo Stanaraca je kao kolektiv osnovano sad već daleke 1993. godine, s ciljem stvaranja i održavanja društvenog i kulturnog obilježja Stanova i njegovih stanovnika. Cilj društva je organizacija kulturnih i sportskih manifestacija u poznatom zadarskom kvartu, Stanovi.

26. lipanj 2024 19:12