StoryEditorOCM
4 kantunaBUŠIĆ vs ZUBČIĆ

Mlađi jeste, ali dijete više ne bi trebali biti. Šala vam nije smiješna. Nove uvrede dokazuju da niste gospodin. Nije mačo, ali naginje šovinizmu

Piše Zadarski.hr
25. rujna 2024. - 18:13

Nakon odgovora Jure Zubčića na reagiranje Dine Bušić, gradska pročelnica za kulturu opet replicira poznatom zadarskom SDP-ovcu. Prenosimo je u cijelosti.

Zanimljiva je vaša isprika, Jure Zubčiću!

Kad nekome namjerno pokušavate napraviti štetu, i budete na to upozoreni, onda se pravdate kako je riječ o šali. Mlađi jeste, ali dijete više ne bi trebali biti. Šala vam, osim toga, nimalo nije smiješna, pogotovo kad se temelji na manipulaciji. Nove uvrede dokazuju da niste gospodin, a sve ostalo što ste napisali u odgovoru tek je potvrda mojih tvrdnji. A i otklonili ste moju sumnju u vaš mačo stil. Kako kažete, nije mačo, ali naginje šovinizmu. Pa se pravdate da su to i nečiji tuđi grijesi. Ne bih vas sama tako doživjela. 

Ne nalazite potrebnim objasniti zbog čega smatrate da se u Zadru kultura ne događa, ne smatrate vrijednim istaknuti pojedince i skupine zadarskih umjetnika, programe i projekte koje bi izuzeli iz vaše tvrdnje "ništa za čuti, ništa za viditi". 

A obzirom na razinu vaše komunikacije i potpunog nepoznavanja zadarske kulture, nestručnosti koju prikrivate korištenjem fraza prepisanih iz fotokopiranih stranačkih priručnika, jasna je besmislenost daljnjih naših prepiski. 

Konačno, da ste se potrudili upola manje i popisali makar mali dio kulturnih događanja u Zadru, bar biste dali značaj tim umjetnicima. Umjesto odgovora na ovo, očekujem da napokon pokušate raditi nešto konstruktivno i svrhovito.

Imat ćete moju javnu podršku!

25. rujan 2024 18:14