StoryEditorOCM
4 kantunaKAKO POLICA AUTO OSIGURANJA MJESECIMA MUČI ZDRAVKA KVARTUČA?

"Dali su mi pet posto popusta za plaćanje gotovinom i sada mi šalju opomene. Ako sam dužan, zašto su mi dali policu?!"

Piše P.O.
3. srpnja 2018. - 19:00
polica1

Sredinom veljače Zdravko Kvartuč nije ni sanjao kako će ga mjesecima nakon toga proganjati vlastita polica osiguranja koju je za svoj automobil platio pri tehničkom pregledu. Kvartuč je na tehnički pregled otišao u stanicu preko puta Autobusnog kolodvora i u tamošnjoj poslovnici Croatia Osiguranja platio policu auto osiguranja, ali...

Nije prošlo ni dvadesetak dana kada je iz Croatia Osiguranja dobio "podsjetnik na nepodmirene obveze po osnovi premije osiguranja u iznosu od 1.254 kune", točno onoliko koliko je platio policu osiguranja! Uslijedila je potom i opomena i onda u krug.

- Pogledajte, ovo je moja polica osiguranja i na njoj lijepo piše da sam imao pet posto popusta za plaćanje u gotovini!! Kako sam mogao dobiti popust od pet posto ako nisam gotovinom platio policu i kako sam uopće mogao dobiti policu ako nisam platio osiguranje?! Ovo više nije normalno, izludili su me jer sam nekoliko puta dobivao te "podsjetnike" i "opomene" i svaki put odlazio u Croatia Osiguranje. Kad im pokažem o čemu se radi, oni se čude i pitaju mene kako je to moguće, kao da ja to znam. A svaki put kad odem oni mi kažu da ne brinem i da će sve biti riješeno, priča Kvartuč kojeg živcira samo to što – još ništa nije riješeno.

26. lipanj 2024 02:53