StoryEditorOCM
4 kantunaIZA GRADONAČELNIKOVIH VRATA

Aramis Naglić više nije u kombinacijama za trenera, raspisan natječaj za direktora KK Zadar!

6. srpnja 2017. - 20:29
ZADAR_SPLIT14-041008

Smije li se, unatoč brojnim sastancima u Gradskoj upravi Zadra, koje gradonačelnik Branko Dukić održava gotovo pa redovito s raznim emisarima, uopće bilo što opipljivo zamisliti, kamoli zaključiti kad je riječ o Košarkaškom Klubu "Zadar".

I tijekom četvrtka košarka je bila na dnevnom redu, jer su se na razgovoru pojavili Branko Skroče sportski direktor, te Boris Skroće direktor u ostavci, ali će obavljati dužnost do 27. srpnja, odnosno do okončanja upravo otvorenog natječaja za novog direktora KK Zadar.

Ono što se s unatoč sigurnim najavama držalo gotovim, jest da Aramis Naglić više nije u kombinacijama za trenera prve momčadi. Iza zidova se mogao čuti Skročin prijedlog kako valja otvoriti druge opcije pa je u tomu kontekstu spomenut Dražen Anzulović iza kojeg je uspješna sezona u Poljskoj.

Nadalje, kod gradonačelnika je bila i direktorica tvrtke Sport Evenet inače organizatorica uspješnog europskog turnira, koja je, navodno, također iznijela svoj prijedlog o angažmanu Danijela Jusupa, koji se ne može baš pohvaliti sezonom u Zagrebu, gdje se doista nakupilo "trnja", pa je po tomu Zadar opet "in destinacija"!

U kuloarima se pak na temelju ranijih sastanaka, još glasnije govori o odlasku Skroče s mjesta sportskog direktora na kojem bi ga trebao zamijeniti Branimir Longin, bivši igrač Zadra, Cibone i nekih europskih klubova.

Posve izgledno je kako se u cijeli projekt neće uključiti Veljko Petranović koji je u nekim javnim istupima izražavao želju za povratkom u klub u kojem je ostvario zavidnu karijeru. Veseli srpanj je pred nama, možda i kolovoz, jer svi govore "pomalooo"!

26. lipanj 2024 05:09