StoryEditorOCM
Svijetna rajskom otoku

Upoznavanje preko društvene mreže završilo tragično: brutalno usmrtio ženu(29), svukao je i zakopao

Piše VIJESTI SD
23. kolovoza 2024. - 21:14

Turistkinja je pronađena mrtva na otoku Mauricijusu, poznatoj destinaciji slavnih u Indijskom oceanu. Tijelo nage žene bilo je nasmrt izbodeno, a ubojicu je upoznala preko Tindera, aplikacije na kojoj je tragala za ljetnom ljubavnom vezom, javlja Mirror.

Zaliya Shamigulova(29) je nestala nakon što je otišla iz unajmljenog apartmana u blizini predivne plaže Flic-en-Flac 17. kolovoza.

Sveučilišna profesorica iz Rusije nosila je bijelo-plavu haljinu kada je ušla u plavu Toyotu jednog lokalnog stanovnika koji ju je trebao prevesti automobilom, vidljivo je na snimci.

Tada je zadnji put viđena živa, a njen je nestanak prijavila prijateljica koja je s njom putovala. Njeni su rođaci u Rusiji primili poruke kojima ih je ona navodno obavijestila da je odlučila “nestati” i kojima ih moli da je ne traže.

Njeno nago tijelo pronađeno je pokopano u šumskom području u mjestu La Marie u četvrtak, a na tijelu je vidljiv niz ubodnih rana.

Uhićeni 29-godišnjak Puryavirsingh Sundur je informatički inženjer koji je upoznao  turistkinju preko Tindera, aplikacije za upoznavanje, javlja ruski portal SHOT, čiji je novinar razgovarao s obitelji nesretne žene. Muškarac je priznao ubojstvo, priopćila je lokalna policija, koja sada želi otkriti je li imao saučesnike.

Svukao je i pokopao tijelo

On je izjavio da je istinski volio Zaliyu Shamigulovu te da ju je planirao oženiti, ali je tijekom ispitivanja u policiji rekao i da je doznao za njenu nevjeru.

U subotu je muškarac namjeravao odvesti Ruskinju u razgledavanje otoka, no u naletu ljubomore i bijesa izvukao je nož i brutalno usmrtio svoju ljubavnicu. Zatim ju je svukao i pokopao njeno tijelo.

Turistkinja je nedavno objavila na mreži da je na odmoru na Mauritusu te da “hvata sreću svaki dan”.  Trebala je 1. rujna otputovati u Madagascar.

Sveučilišna profesorica iz Chelyabinska na Uralu bila je nositeljica baklje na otvorenju Zimskih olimpijskih igara u Sochiju 2014.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 05:43