StoryEditorOCM
Svijetslučaj star 6 godina

Misteriozna smrt na farmi pilića: dvojica radnika pronađeni su smrznutih lica i ruku, istraga danas kreće u ovom smjeru

Piše L.V./ JL
13. lipnja 2024. - 12:50

Dvojica radnika za kontrolu štetočina misteriozno su preminula u istočnoj Engleskoj, nakon što su pronađeni smrznuti na farmi pilića tijekom 2018. godine, prenosi Daily Mail, prenosi Jutarnji list.

Jonathan Collins (34) i Neil Moon (49), pronađeni su mrtvi u ranim jutarnjim satima 4. listopada na farmi Attleborough u Norfolku. Pomoćnik mrtvozornika Christopher Leach rekao je u srijedu na sudu da je tlo na kojem su pronađeni bilo smrznuto.

- Pronađeni su u uskom prostoru između vanjskog zida tvornice i zida željezničkog kolodvora. Ova je istraga trenutno obustavljena i nije prikladno nastaviti s njom u ovoj fazi - prenosi britanski tabloid riječi Leacha.

Obojica su imala smrznute ruke i lice. Dodatni pregled dokaza zakazan je za 11. prosinca ove godine.

Kako navodi Daily Mail, policija je prošli tjedan ipak potvrdila da se protiv dvije tvrtke vodi postupak za ubojstvo iz nehaja, točnije po dvije točke korporativnog ubojstva i neispunjavanja dužnosti prema Zakonu o zdravlju i sigurnosti na radu.

Dodali su i da se istražuje potencijalno curenje rashladnog plina kao uzrok nesreće. Obitelj preminulog Collinsa rekla je da je bio posvećen obiteljski čovjek koji će nedostajati svima koji su ga poznavali.

Udovica drugog djelatnika, Moona, opisala ga je kao najdivnijeg muža i oca. Sin ga je nazvao svojim herojem i najboljim ocem kojeg je ikada mogao poželjeti, piše Daily Mail, prenosi Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. lipanj 2024 12:50