StoryEditorOCM
Svijetu njemačkoj

Jezivo otkriće: policija pronašla dijelove tijela u zamrzivaču; pripadaju muškarcu koji je nestao prije godinu dana

Piše VIJESTI SD
14. listopada 2024. - 20:21

U Verlu kod Gütersloha u Njemačkoj policija je otkrila dijelove tijela muškarca u zamrzivaču. Prema rezultatima obdukcije, dijelovi tijela pripadaju 62-godišnjaku koji je nestao prije gotovo godinu dana.

Pretpostavljaju to policija i državno odvjetništvo u Bielefeldu nakon sudsko-medicinskog pregleda dijelova tijela.

Za točnu identifikaciju proveden je molekularni genetski test. Policija je naknadno utvrdila kako je “cijelo tijelo žrtve bilo u zamrzivaču.”

Obdukcijom je također utvrđeno da je uzrok smrti traumatska ozljeda mozga uzrokovana udarcem tupim predmetom u glavu, javlja Fenix magazin.

Svjedok zvao policiju

Jezivo otkriće otkriveno je u nedjelju navečer u stanu 40-godišnjaka u čijem su zamrzivaču bili dijelovi tijela. Sada je priveden i sumnjiči se za ubojstva iz nehaja.

Optuženi je navodno poljski državljanin i još nije komentirao optužbe. Preminuli 62-godišnjak je navodno poznavao 40-godišnjaka koji je osumnjičen za zločin.

Optuženi 40-godišnjak navodno se posvađao s 33-godišnjakom na željezničkoj postaji u Verlu u subotu kasno navečer. Svjedok je pozvao policiju. Izlaskom na teren policija je kontrolirala 40-godišnjaka i 33-godišnjaka, koji je ubrzo pušten.

Zbog sumnje na pokušaj ubojstva istražitelji su prekontrolirali stan 40-godišnjaka gdje su pronašli dijelove tijela 62-godišnjaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. listopad 2024 20:23