StoryEditorOCM
SvijetSTRAVA U BERLINU

Djevojčicu bacili s trećeg kata u nosiljci za mačke! Slomila obje ruke i noge, čudom preživjela. Drugo dijete u stanu...

Piše vijesti sd
11. lipnja 2024. - 20:57

Policija ispituje majku nakon što je njezina 21-mjesečna kćerka pala s gotovo 12 metara vidine, bačena s balkona stana na trećem katu dok je bila zaključana u - nosiljci za mačke!

Šokirani prolaznici pronašli su 10. lipnja teško ozlijeđeno dijete kako plače ispred stambene zgradi u njemačkoj metropoli Berlinu, priopćila je policija - javlja Daily Mail.

Policajci kažu da su joj slomljene ruke i noge te se nalazi u bolnic. Fotografije koje je policija snimila prikupljajući dokaze na terenu pokazuju plastični nosač s rešetkastim vratima kako leži na boku na parkingu za bicikle.

Berlinska policija je u izjavi koju je dobio Newsflash 11. lipnja priopćila: "Jučer poslijepodne, 3. odjel za umorstva Državne kriminalističke policije i Ured javnog tužitelja u Berlinu preuzeli su istragu o pokušaju ubojstva malog djeteta.

Svjedok je ispod prozora stražnjeg dijela stambene zgrade u Ortolfstraße pronašao ozlijeđenu 21-mjesečnu djevojčicu. Spasioci su je s teškim ozljedama od pada odmah prevezli u bolnicu na bolničko liječenje. Prema dosadašnjim informacijama nije u životnoj opasnosti.”

U međuvremenu su forenzičari ogradili teren i stan te osigurali nosiljku. Na ispitivanju je zadržana 41-godišnja majka djevojčice, koja je bila kod kuće kada je kćerka pala.

Drugo dijete, koje je također bilo u stanu, dano je na skrbništvo gradskom Uredu za mlade. Istraga još traje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. lipanj 2024 21:04