StoryEditorOCM
RegijaMislili da je Fin momak

Svjedokinja pokolja u Cetinju: ‘Ubijao je ljude u foteljama, u krevetima, staro i mlado. Htio je ući i u našu kuću‘. Ubojica ipak ima kriminalnu prošlost

Piše PSD
14. kolovoza 2022. - 12:00
Vuk Borilović (u krugu) zbog višestrukog ekstremnog nasilničkog ponašanja bio je osuđen na nošenje 'nanogice', ali nepravomoćnoSavo Prelević/AFP, Instagram, Jutarnji list

Vuk Borilović, koji je u petak počinio strašan masakr na Cetinju u Crnoj Gori, ipak nije bez kriminalne prošlosti, kako je isprva tvrdila Uprava tamošnje policije.

Prema pisanjima podgoričkog lista Pobjeda, Borilović je u mladosti imao četiri do pet prijava za nasilničko ponašanje, a prije šest ili sedam mjeseci prvo je verbalno, a zatim i fizički napao kolegu Marka Lagatora.

Nakon sukoba na poslu, Borilović je otišao kod njega u Humce, ozlijedio ga, oštetio mu automobil i kamenjem gađao kuću. Lagator ga je tada prijavio, Borilović je priveden u policiju, održano je i suđenje, a Borilović je u srpnju ove godine osuđen i određena mu je obveza nošenja tzv. nanogice kako bi bio pod elektroničkim nadzorom zbog svojega nasilničkoga ponašanja.

...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. srpanj 2024 17:43