StoryEditorOCM
Regijadžejla drapić

Novi detalji o smrti djevojke nakon vađenja zuba: ‘Infekcija se spustila na pluća i srce, drugu operaciju nije izdržala‘

Piše vijesti sd
17. listopada 2024. - 14:10
Džejlina obitelj nekoliko je puta naglasila da su liječnici učinili sve da je spase, međutim drugu operaciju nije izdržala (ilustracija)Afp

Obitelj Džejle Drapić, tinejdžerice iz Sarajeva, koja je nakon liječenja zuba u privatnoj stomatološkoj ordinaciji "Dr. Haris Mekić", preminula na KCUS-u, traži istinu i pravdu. 

Ne optužuju nikoga, samo žele da se sve ispita i da se otkrije istina, piše Avaz

Taj je portal ranije objavio kako se u Viber prepisci vidi da stomatolog Haris Mekić i nakon 30. rujna daje savjete Džejlinoj majci Džemili Drapić, što da radi sa zubom koji je i dalje boli i od kojeg joj se stvara veliki otok. 

Paralelno s tim, majka preminule Džejle odlazi u Dom zdravlja 1. listopada i traži antibiotik koji joj preporučuju. 

Međutim, 2. listopada stanje Džejle Drapić je sve gore, pa dijete od otoka dobiva gušenje i majka samoincijativno odlazi na KCUS.

Džejli se ponovo pogoršava stanje i dobiva gušenje i nakon napravljene CT snimke, liječnici KCUS-a Džejlu Drapić upućuju na hitnu operaciju 3. listopada. Nakon toga Džejla je smještena na intenzivnu njegu gdje su liječnici, a što je i obitelj nekoliko puta naglasila da navedemo, učinili sve da je spase, na čemu su im neizmjerno zahvalni.

Nakon što se stanje nije popravilo, 11. listopada Džejla je izložena novoj operaciji, koju nije izdržala, i nažalost, preminula je.

- Infekcija se spustila na pluća i oko srca, rekli su iz obitelji Drapić, piše Avaz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. listopad 2024 14:11