StoryEditorOCM
Regijau bih

Lovac pronađen mrtav na planini, uhićen muškarac; Obitelj alarmirala policiju, nisu ga mogli dobiti na mobitel

Piše VIJESTI SD
9. lipnja 2024. - 11:06

Beživotno tijelo 61-godišnjeg lovca D.K. iz Tomislavgrada s prostrijelnom ranom na području glave pronađeno je u subotu na području Kovač planine (iznad naselja Eminovo selo) koja se nalazi sjeverozapadno od Tomislavgrada.

Na mjesto događaja odmah je upućen dežurni liječnik iz Doma zdravlja Tomislavgrad koji je vanjskim pregledom tijela utvrdio tragove koji ukazuju na nasilnu smrt od prostrijelne rane vatrenim oružjem na području glave, javljaju portali u regiji.

MUP Hercegbosanske županije uhitio je 44-godišnjeg D.Z. iz Tomislavgrada zbog postojanja osnova sumnje da je prilikom lova iz nehaja usmrtio D.K. iz lovačkog naoružanja marke “Crvena Zastava” call. 8,57 mm.

Podsjetimo, potragu za 61-godišnjim lovcem pokrenula je obitelj sat vremena prije nego što je pronađeno njegovo tijelo jer se muškarac nije javljao na mobitel, zbog čega su posumnjali da mu se nešto dogodilo.

Djelatnici Policijske postaje Tomislavgrad su odmah alarmirali gorsku službu spašavanja Tomislavgrad te locirali mobitel.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. lipanj 2024 11:07