StoryEditorOCM
RegijaOTVOREN NATJEČAJ

Cemex pokreće prijave za učeničke i studentske stipendije u lokalnoj zajednici

Piše PROMO
17. listopada 2024. - 10:48

Cemex Hrvatska otvara natječaj za stipendiranje učenika i studenata iz svoje lokane zajednice u kojem će dodijeliti stipendije u mjesečnom iznosu od 150 eura za učenike i 200 eura za studente kroz deset mjeseci. Uz financijsku podršku, stipendisti imaju mogućnost obavljanja stručne prakse, mentoriranja prilikom izrade maturalnog i diplomskog rada, ali i priliku stalnog zapošljavanja nakon završetka školovanja.

Za stipendije se mogu prijaviti učenici treće i četvrte godine usmjerenja elektrotehnike, elektronike, strojarstva i srodnih zanimanja te redoviti studenti druge i treće godine preddiplomskog/stručnog studija ili prve i druge godine diplomskog/specijalističkog studija sljedećih smjerova: elektrotehnika, strojarstvo, rudarstvo i ostala srodna usmjerenja.

Prijave su otvorene učenicima i redovitim studentima s područja Kaštela, Solina i Klisa, a cilj je potaknuti buduće Cemexove stipendiste na razvoj u struci i zapošljavanje u zajednicama u kojima su odrastali, osiguravajući im rad u poticajnom okruženju te konkurentna primanja.

„Uz poticanje mladih na ostanak u zajednici u kojoj su odrasli, ovaj je projekt vrlo važan i za nas jer njime otvaramo prilike za zapošljavanje educiranih kadrova koji održavaju visoke standarde naše proizvodnje te prepoznatljivu kvalitetu naših usluga i proizvoda“, kaže direktorica ljudskih resursa i članica Uprave Cemexa Hrvatska, Mirela Kotarac.

 

Prijave traju do 10. studenog 2024., a svi zainteresirani učenici i studenti više informacija mogu pronaći na www.cemex.hr/stipendije

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. listopad 2024 10:49