StoryEditorOCM
Hrvatskauhićena vlasnica

Užas u Zagrebu: opasni mješanci izgrizli manje pse i njihove vlasnike! Djevojka koja ih je dovela u park još i prijetila

Piše Željko Petrušić/JL
14. lipnja 2024. - 12:37

Dva psa, kako je izvijestila policija, najvjerojatnije pasmina mješanac "cane corso i američkog staforda" te pasmina mješanac "belgijskog ovčara, američkog staforda i afričkog goniča lavova" napala je jučer kasno poslijepodne i izgrizla dvoje vlasnika manjih pasa i njihove ljubimce na zagrebačkoj Trešnjevci, prenosi Jutarnji list.

Prema priopćenju PU zagrebačke, spomenuti psi najprije su oko 17.40 sati u Lošinjskoj ulici napali psa pasmine "maltezer" u vlasništvu 53-godišnjakinje, a zatim i navedenu 53-godišnjakinju koju su ugrizli za rame.

"Istog dana oko 18.20 sati u Parku Kate Šoljić, isti psi su napali i ugrizli psa pasmine "shiba inu" u vlasništvu 31-godišnjaka, a zatim i njega za podlatkicu, po šakama ruku i oba koljena. Nešto kasnije 24-godišnjakinja je uputila verbalnu prijetnju 53-godišnjem suprugu prethodno oštećene 53-godišnjakinje. Po saznanju o događajima 24-godišnjakinja koja se dovodi u svezu s tim je uhićena", izvijestila je policija napominjući da je 53-godišnjakinji i 31-godišnjaku liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre Milosrdnice gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni.

Na mjestu događaja policija je obavila očevid, a kriminalističko istraživanje je u tijeku, piše Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 12:46