StoryEditorOCM
Hrvatskapotpora iz amerike

Majka Stjepe Bartulice: ‘On je prelijepo stvorenje i ja ga obožavam. Kako je on znao da je taj čovjek kriminalac?‘

Piše vijesti sd
13. lipnja 2024. - 07:57

Stjepo Bartulica posljednja je dva tjedna glavna tema u hrvatskom političkom životu. Uoči europskih parlamentarnih izbora otkriveno je da mu ne štima imovinska kartica jer nakon plaćanja dvaju kredita njemu i supruzi za život ostane tek nekoliko desetaka eura. Bartulica je kao objašnjenje stjecanja kuće na Prviću ponudio rješenje da mu je novac posudila majka.  Poslije uspjeha na izborima Stjepo Bartulica se u stožer Domovinskog pokreta, čiji je član, dovezao u Ferrariju kao suvozač osuđenog kriminalca. 

S majkom Božicom Bartulicom, koja živi u američkoj saveznoj državi Missouri u SAD-u, za Index je razgovarala Matea Čelebija

"Ja i moj suprug možemo, a to nam dozvoljava i ljudski i kršćanski zakon, pomagati našoj djeci kada je to potrebno. Zato smatram da nema ništa sporno u tome što pomažem svom sinu Stjepi, koji ima četvero djece koju treba odgajati. To ne treba zanimati nikoga. On je moj sin i ja ga obožavam. On je prelijepo stvorenje koje sam ja odgojila. Ono što ću ja učiniti za njega je moja stvar. Imam petero djece. Ako nemate obzira prema našoj obitelji, okanite nas se. Od države Hrvatske nisam ništa dobila niti je ona što dala mojoj djeci", rekla je, među ostalim, majka Božica.

 

image

Sporni Ferrari s kojim se Bartulica dovezao u stožer DP-a u društvu osuđenog kriminalca

Damir Krajac/Cropix

"Ja radim svoj majčinski posao i supruga sam čovjeka koji je pošteno radio svoj posao više od 40 godina. To je žalosno da imamo prijatelje koji su kriminalci. Kada je kod vas u Hrvatskoj gorio rat, Božica nije zatajila pomoć svom narodu i taj narod nikako nije zaboravio što je Božica radila. Kako je on znao da je taj čovjek kriminalac? Hoćemo li za svakoga čovjeka na kugli zemaljskoj provjeravati je li kriminalac? Jeste li pronašli informaciju da je moj Stjepo kriminalac? Ja sam ga odgojila u kršćanskom duhu i drago mi je da je tako. E sad, s kim se on druži, teško je zaključiti i znati tko je tko. Vi kopate po dosjeima drugih. Prokopajte po jamama u kojima se nalaze kosti naših pradjedova", zaključno je za Index poručila Božica Bartulica, majka eurozastupnika Stjepe Bartulice.

image

Stjepo Bartulica Dobio je potporu birača i majke Božice


 

Damir Krajac/Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. lipanj 2024 08:07