StoryEditorOCM
Crna kronikaKakav lik

Vozio pijan, bez položenog vozačkog i s već ukinutom B dozvolom! Sad mu oduzeli auto i mora platiti 6630 eura!

Piše Mario Matana
2. svibnja 2024. - 21:20

Loše, stvarno je loše prošao Velolučanin u utorak navečer. Ali, gotovo da možemo reći da je tako nešto i zaslužio, odnosno da mu se ovakva sudbina spremala.

Jer 40-godišnjaka je zaustavila prometna patrola u redovnoj kontroli prometa, objavili su iz PU Dubrovačko-neretvanske, u Veloj Luci, dok je upravljao automobilom dubrovačkih registracija. E, tek onda mu je krenula ‘kalvarija‘: pozornici su prvo utvrdili da vozi prije stjecanja prava na upravljanje, ali i da mu je na snazi zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima B kategorije, dok je koju minutu kasnije je utvrđeno i da ima 1,37 promila alkohola u krvi.

Nije to sve, ima na snazi i dvije pravomoćne presude zbog počinjenih težih prometnih prekršaja, pa su tako u patroli shvatili da imaju posla s teškim recidivistom. Uglavnom, isključen je iz prometa, ključevi automobila i prometna dozvola, skupa s vozilom, su mu oduzeti (dali su mu policajci potvrdu) te su mu izrečene kazne u iznosu od 6,630 eura! Što će biti s automobilom, odlučuje Prekršajni sud u Dubrovniku u daljnjem postupku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. lipanj 2024 20:37