StoryEditorOCM
Splitpotraga traje

Splitska policija objavila snimku manijaka koji je djevojku napao šipkom, a potom je spolno zlostavljao. Znate li ga?

Piše L.G./JL
17. lipnja 2024. - 21:32

Policija objavila snimku muškarca koji je napao djevojku šipkom, a zatim je spolno zlostavljao. Prepoznajete li ga?

Splitsko-dalmatinska policija je objavila snimku muškarca za kojim tragaju nakon što je jučer u Splitu udario ženu šipkom i teško je ozlijedio a zatim prisilio na radnju izjednačenu sa spolnim odnošajem, piše Jutarnji list.

Žena je zadobila tešku tjelesnu ozljedu​ u vidu fraktur​e zapešća na ruci i lakšu ozljedu na glavi​, te je otpuštena iz bolnice.

- Na videu je osoba koja se sumnjiči u počinjenje spomenutog kaznenog djela radi čega pozivamo građane koji raspolažu informacijama i identitetom osobe s videa da obavijeste policiju na broj 192. Također, građani informacije mogu dostaviti osobno dolaskom u najbližu policijsku postaju ili putem e-mail adrese: splitsko-dalmatinska@policija.hr Informacije se mogu dojaviti i anonimno, priopćila je splitsko-dalmatinska policija. 

Video možete pogledate OVDJE.

Policija je na mjestu događaja obavila očevid. Obaviješteno je i Županijsko državno odvjetništvo u Splitu. U tijeku je intenzivno kriminalističko istraživanje i traganje za počiniteljem.

Slobodna Dalmacija je jučer pisala da se napad šipkom dogodio prošle noći na Kmanu, u Benkovačkoj ulici oko 2 sata i 40 minuta, a napadnuta je 18-godišnja djevojka, Splićanka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. lipanj 2024 06:42