StoryEditor
Crna kronikaDOVRŠEN OČEVID

Policija objavila nove detalje vezane uz požar u Trogiru u kojem je poginuo 42-godišnjak; otkriven je uzrok vatrene stihije

Piše PSD
21. travnja 2021. - 17:18
Joško Ponoš/Cropix

Iz policijske uprave splitsko-dalmatinske saznali smo da je dovršen očevid požara u Trogiru te je tom prilikom utvrđeno kako je uzrok požara otvoreni plamen ili žar.

- Za sada nema tragova koju upućuju na kazneno djelo- kazali su nam i otklonili sumnje da se radi o namjerno započetom požaru. 

image
Joško Ponoš/Cropix

Podsjetimo, u utorak oko 22.20 sati u Trogiru u ulici Matice Hrvatske došlo je do velikog požara u krovišnom dijelu jednog od stanova. Požar je bio toliko velik i snažan da je ubrzo zahvatio i okolne stanove koji se nalaze u krovištu zgrade. 

U vrijeme požara u zgradi se nalazilo sedam stanara koji su se uspjeli spasiti i istrčati na sigurno, ali nisu svi bili te sreće. Vjeruje se kako je u požaru život izgubio 42-godišnji Dragan M. u vlasništvu čije obitelji se nalazila kuća koja je zahvatila plamen.  Njegova partnerica dobila je teže opekline. 

– Bio je miran, dobar čovjek. Povremeno je nešto faturetavao, imao je neke prihode. Nismo s njim imali problema. Majka mu je radila nekoć kao konobarica u našem restoranu, umrla je odavno, bila je dobra žena, kao i bivša supruga pokojnika. Eto, u ovoj tragediji barem su službe dobro reagirale, na lice mjesta u noći došli su vatrogasci, ali i djelatnici HEP-a, stvarno brzo. Oni su isključili struju da ne bi došlo do većeg zla – rekao je za Slobodnu Dalmaciju  Ante Pavić, vlasnik restorana u blizini.

image
Joško Ponoš/Cropix

Trogirski vatrogasci požar su uspjeli lokalizirati u 2 sata u noći, a prilikom intervencije jedan od vatrogasaca je ozlijeđen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2021 17:27