StoryEditorOCM
Crna kronikaUkrao joj je torbu

Poduzetnica Mercedesom prignječila čovjeka u izlog, ubacila u rikverc i zaletjela se nanovo.... Snimka je uznemirujuća

Piše S. N./JL
12. rujna 2024. - 22:41

Cinzia Dal Pino (65), poduzetnica iz talijanskog grada Viareggio, optužena je za ubojstvo beskućnika Saida Malkouna (47) kojeg je nekoliko puta udarila automobilom i onda samo otišla, piše Corriere della Sera.

Sudac joj je naredio kućni pritvor, a ona je rekla: ‘Samo sam htjela zaustaviti čovjeka koji me opljačkao.‘

Dal Pino je pred sudom rekla da čovjeka nije htjela ubiti, samo ga je htjela zaustaviti jer joj je ukrao torbu. Policiju, kaže, nije zvala jer joj je mobitel bio u ukradenoj torbi - prenosi Jutarnji list.

‘Taj mi je čovjek prijetio nožem‘, rekla je kroz plač istražiteljima policijske postaje u Viareggiu.

Međutim, na tijelu čovjeka prignječenog automobilom o izlog nije pronađen nož.

U međuvremenu, policija nastavlja utvrđivati pravi identitet Saida Malkouna, Alžirca bez stalne adrese i s nekoliko kaznenih postupaka iza sebe.

O njemu se zna da je u Italiju stigao 2004. bez boravišne dozvole, da ima niz presuda za krađe i pljačke, da je u svom lutanju Italijom prošao kroz Milano i Palermo i bio protjeran (barem na papiru) čak deset puta. 

‘Branio sam ga nekoliko puta‘, rekao je odvjetnik Enrico Carboni. ‘Često sam ga viđao kako luta oko mog ureda ili sjedi na stubištu crkve, ali nije bio opasan tip.‘

image

Ilustracija

Riccardo Fabi/Nurphoto Via Afp

Strašan potez talijanske poduzetnice zabilježile su nadzorne kamere. Na snimci se vidi kako svojim bijelim Mercedesom udara čovjeka i prignječuje ga o izlog jedne trgovine. Zatim ubacuje u rikverc i zaletava se još jednom u čovjeka koji nakon toga ostaje ležati na tlu. Žena čak četiri puta automobilom udara svoju žrtvu, a nakon toga izlazi iz automobila, uzima svoju torbu i odlazi, a da nije provjerila u kakvom je stanju muškarac ni treba li mu liječnička pomoć - prenosi Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. rujan 2024 22:45