StoryEditorOCM
Crna kronikajeza nakon romanse

Nakon što je konobar odlučio s njom prekinuti, zagorčala mu je život: ‘Stvarno se bojim, ta žena u sobi drži pušku!‘

Piše Hajdi Karakaš Jakubin/JL
26. lipnja 2024. - 13:24

Rekla mu je da se zove Barbara R., a zapravo joj je pravo ime Senka J. Ta dama, koja inače ima svoj obrt, upustila se u ljubavnu vezu sa zagrebačkim konobarom Denisom K. koji je to ljubovanje sa 45-godišnjakinjom odlučio naprasno prekinuti jer ga je postalo strah za vlastiti život. Bilo je to jesenas kad joj je priopćio da je njihovoj vezi kraj. Međutim, ta se činjenica Barbari alias Senki nije nikako svidjela pa ga je počela uznemiravati kad god je stigla, piše Jutarnji list.

Noću mu je svraćala na njegovu zagrebačku adresu stanovanja ne bi li provjerila je li kod kuće i tako tri tjedna uzastopno. Jedne večeri kad je Denis K. izašao iz kuće, ona mu se brže-bolje unijela u lice, opalila mu šamar i počela ga vrijeđati: "Šta je pi**ice jedna? Šta mi možeš?"

Preneražen njezinim posljednjim potezom zamolio ju je da mu više ne dolazi pred kuću i da ga ne zove jer da ne želi imati nikakvog više kontakta s njom, a to joj je dodatno pokazao i tako što je blokirao sve njezine brojeve, no svejedno su mu znale stizati obavijesti s drugih telefona da je tražen.

U totalnom očaju, uznemiren i prepun nelagode, odlučio ju je nazvati i ponovno zamoliti da ga ostavi na miru a ona mu je, bez imalo razumijevanja, istresla iz sebe lavinu prijetnji: "Kad te vidim razbit ću ti glavu. Izbit ću ti zube i polomiti ti kičmu. Jesi li me čuo dobro?".

Na kraju ju je prijavio policiji koja je protiv nje podignula kaznenu prijavu zbog nametljivog ponašanja i prijetnji smrću.

Ona negira krivnju, tvrdi da nikada u vezi nisu bili i da ga poznaje iz viđenja iz kafića u kojem je ona čistila. Ali je policiji priznala da mu se lažno predstavila rekavši da se zove Barbara jer da nije htjela da drugi znaju njezino ime radi djece.

Njegova priča se razlikuje od njezine te tvrdi da je nakon kraćeg perioda tijekom ljubavne veze shvatio da je psihički nestabilna jer ga je uhodila i pratila.

- Dolazila mi je u večernjim satima na adresu stanovanja provjeriti jesam li doma. Isto tako je slala i svoju kolegicu da provjeri gdje sam. Čak je znala dolaziti k meni doma i razgovarati s mojom majkom bez da sam ja to znao. Kad sam odlučio s njom prekinuti, ona je nenajavljeno i bez povoda mi došla pred kuću, parkirala auto ispred i napravila scenu. Unijela mi se u lice, krenula šamarati i prijetiti. Odveo sam je zatim do njezina auta i posjeo unutra s nadom da će se primiriti, a nakon što sam joj rekao da s njom ne želim imati veze više, ona je otišla jer je naišla moja majka. Blokirao sam joj telefone. Mislim da je ona u stanju sve izrečene prijetnje i realizirati jer sam kod nje u spavaćoj sobi uočio jednu pušku. A znala mi je reći i da ima pištolj pa sam se najiskrenije zabrinuo za svoju sigurnost, tako i za sigurnost moje obitelji - prisjetio se oštećeni.

Da je govorio istinu o oružju, uvjerili su se i zagrebački policajci koji su u pretrazi doma 45-godišnje dame pronašli pušku, piše Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 13:24