Overlay
hit frizura

Jeste li dovoljno hrabri za isprobati jedan od najvećih proljetnih trendova? Treba li vam ohrabrenje za konačno ‘pustiti sijede‘, imamo ga!

Piše Stil
2. ožujka 2021. - 14:57

Sjećate li se trenutka kad ste ugledali prvu sijedu vlas? Jeste li je iščupali ili ste je ostavili u strahu od one priče da "kad umre jedna sijeda dlaka, šest joj novih dođe na sprovod" pa posegnuli za bojom za kosu? Vrijeme paničnog bježanja od sijede kose konačno je iza nas jer sve je više žena koje svoje sijede vlasi nose kao statement komad. Znak je to prihvaćanja, ali i otpora: prihvaćaju sebe, svoje godine i svoju zrelost, a opiru se stereotipima poput onog da je muškarac s kosom prošaranom sjedinama markantan i iskusan, pa čak još više seksi, dok je sjedokosa žena samo - stara.

Sijeda kosa trenutno je jedan od najvećih trendova u bojanju kose i sigurni smo da ćemo je viđati sve više, no već neko vrijeme primjećujemo kako je puno sjedokosih dama koje ponosno pokazuju svoje srebrnaste frizure na društvenim mrežama. Evo nekoliko profila koj nam djeluju osbito inspirativno jer njihove vlasnice sa svojim sijedim kosama izgledaju uistinu fantastično - pogledajte kako su dobro stilizirale svoje trendi frizure i uskladile ih s make-upom i odjećom.

20. travanj 2024 06:06