Bobis, sada već kultna splitska kompanija koja je postala sinonim za tradiciju i kvalitetu otvorila je vrata nove tvornice koja suvremenim tehnološkim rješenjima u slastičarstvu spaja modernizaciju i tradiciju u jedno. Kao voditeljicu programa za razvoj slastica Bobis je postavio poznatu splitsku slastičarku, Terezu Alabandu.
Tereza je Bobisovu ideju o “zdravoj recepturi bez ikakvih aditiva i surogata” objeručke prihvatila te kao plod suradnje prva slastica koja je pronašla put do ljubitelja slatkoga je torta Splićanka - torta od badema, suhih smokava, grožđica i kreme od maslaca koja spojem okusa budi nostalgiju.
Za sve ljubitelje kremastih kolača uskoro se vraća i poznata Bobisova krempita “jedina na ovim prostorima koja se pravi od domaćeg lisnatog tijesta s maslacem i kuhanom kremom od vanilije”.
U Bobisu možete pronaći i nove slastice koje uskoro dolaze u prodaju, torta Bepina s pistacijom i malinama, Perina - torta od lješnjaka i vanilije te torta Magdalena - od badema, kave i mascarponea.
Bilo da se radi o slavlju rođendana, krizmi, pričesti ili samo želite uživati u slađoj i zdravijoj recepturi, iz Bobisa će vam rado pomoći putem maila: torte@bobis.hr
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....