Overlay
5 ideja i prijedloga

Znate li što je u điru? Mi znamo: evo što gledati, čitati, čime se baviti i kako zabaviti ovog ljeta! Uživajte!

Piše Stil
3. kolovoza 2020. - 10:39

Znate li što je u điru? Vjerojatno znate, no da vas netko sad zamoli da mu navedete pet stvari koje su u điru, biste li ih znali izrecitirati, onako 'ko iz topa'? Vaši bi se odgovori sigurno razlikovali od odgovora koje bi dala osoba koja stoji pored vas, a njeni, sigurni smo, od onih koje bi navela osoba koja stoji malo dalje... jer tako je to s đirom, promjenjiv je i prevrtljiv. Ponekad ga je dobro potpuno ignorirati i udriti neki svoj đir. No nekad je ipak dobro biti upućen. Mi znamo što je u điru i rado ćemo vam otkriti. Ili vas samo podsjetiti...

1 Ako već niste, obavezno počnite pratiti seriju Dark. Objavljena je i treća, finalna sezona, nama je spektakularna. Riječ je o mističnoj priči koja isprepleće prošlost i sadašnjost. Više pročitajte na našem portalu, naš joj je filmski kritičar dao zavidne ocjene. 

2 Postanite zeleni roditelj, to je sad ogroman trend. Kako? Napunite dom biljkama i pažljivo se skrbite o njima. Isplaitit će vam se. Možete postati i zeleni udomitelj: pružite dom i ljubav biljkama koje netko drugi ne želi. Više o ovome zelenom trendu doznajte u ovom članku.

image
Shutterstock

3 Ne propustite spektakl koji vam se svake večeri od  25. srpnja do 20. kolovoza, s najvećom učestalošću 12. kolovoza. Želite li ga pogledati pomoću teleskopa, zaputite se u Zvjezdano selo na Mosoru, ulaznica je 20 kuna, a dolazak ne trebate najaviti. Slično je sa zvjezdarnicom Makarska, otovorenom od 21 sat do 23.30

image
Shutterstock

4 Što je godišnji bez dobrog štiva? Imamo tri prijedloga koja je za naše čitatelje izdvojila Katarina Radetić, mlada redateljica i zaljubljenic u knjige koju možete pratiti na YouTubu i Instagramu pod profilom Knjigaj se. Njeni prijedlozi su Susjed Marine Vujčić, Ljubav u doba kolere, Gabriela Garcie Marqueza i Grad lopova Davida Benioffa. Zašto? Doznajte ovdje.

5 Razmjena odjeće ogroman je trend, a mora se priznati i vrlo praktičan: bež gužve, troška i puno gnjavaže lako se nakratko osvježi garderoba. Kako vam izmjena najboljih komada s prijateljicom ne bi završila u skandalu, pročitajte naše savjete.

image
Shutterstock
18. travanj 2024 04:00