Overlay
Megan Thee Stallion

Reperica promovira ‘Hot Girl‘ stil života koji je puno više od dobrog izgleda: sad objavljuje videa u kojima objašnjava kako ulagati u kriptovalute

Piše M. M.
Foto Kevin Winter/AFP
6. kolovoza 2021. - 13:27

'Hot Girl' stil život koji zagovara Megan Thee Stallion, odnosi se na "zabavu, samopouzdanje, iskrenost i, najvažnije, hrabrost." Sve to nemoguće je bez ekonomske neovisnosti, a nje nema bez financijskoj pismenosti, pa je tako teksaška reperica u partnerstvu s aplikacijom Cash objavila niz obrazovnih videozapisa o ulaganju u kriptovalute i bitcoinu.

“Hej, dušice. Razgovarajmo o Bitcoinu,” započinje Megan u jednom od dva snimljena edukativna videa. “To je nova digitalna valuta koja je digla toliko prašine. Bitcoin je nova vrsta novca. Dok novac u vašem novčaniku izdaju i reguliraju vlade, Bitcoin je kriptovaluta. Poput divljeg pastuha (stallion), nitko ga ne može kontrolirati."

Odgovarajući na pitanja poput 'Zašto je bitcoin vrijedan?' i 'Zašto se cijena bitcoina mijenja?' Megan obrezuje živicu u oblik dolara, slaže zlatne poluge i pijucka čaj koji joj ulijeva model gol do pasa. Reperica zna kako privući pažnju za inače dosadne ekonomske teme.

U videu "Investing For Hotties" Megan govori o kupnji dionica i izgradnji svog portfelja kroz niz redovnih ulaganja. U današnje vrijeme, ovo su esencijalna znanja čak i ako ne namjeravate ulagati. Jednostavno, to je postala stvar opće kulture za mlade.

“S mojim znanjem i vašim vještinama? Brzo ćete imati svoje carstvo,” kaže ona i dodaje: "vidimo se na vrhu."

Vjerojatno bismo ovdje trebali istaknuti da svaka vrsta ulaganja u dionice, a osobito u kriptovalute može biti rizična i da možete izgubiti novac koji ste uložili što ističe i Megan. Isto ako što cijene bitcoina rastu, tako i padaju. Ipak, baš kao što reperica dodaje, duljim istraživanjem tržišta smanjujete rizike pa se veselimo njenim novim videima za početnike.

26. travanj 2024 03:27