Overlay
5 najvećih

Razmišljate li o novoj tetovaži? Provjerili smo koji su trendovi trenutno u điru i sad smo i sami u iskušenju...

Piše Stil
Foto Eugenio Marongiu
31. kolovoza 2020. - 16:58

Cijelog ljeta na drugim gledate zanimljive tetovaže i više ne možete izdržati: odlučili ste i sami nabaciti barem jednu. Ili još barem jednu. Ako već znate kojom biste sličicom mogli ukrasiti kožu, baš dobro za vas, no ako niste sto posto sigurni, bacite oko na naš mali pregled nejvećih trendova 2020. 

1. Minimalizam

Nakon što su se 'svi živi' istetovirali od glave do pete, zaživio je novi trend: minimalizam. I još uvijek je jako popularan, Minimalističke tetovaže najčešće su crno-bijele, tankih linija, no mogu biti i u boji.

2. Mikro tetovaže

ekstremniji oblik minimalizma, micro tattoo, podrazumijeva tetovaže tako sitne i delikatne da vam za promatranje gotovo treba povećalo.

3. Hiperkoloristički realizam

Osim što su ovakve sličice izrazito realne, odlikuje ih i živahnost boja. Dimenzije su raznolike, no predvladavaju diskretnije. 

4. Uporabni predmeti

Šalice kave, tosteri, vaze sa cvijećem, lonci i poklopci, škare i češljevi... sve je to sad vrlo cool, osobito ako za vas ima neko posebno značenje.

5. Ignorant Style

Ignorant Style, odnosno u prijevodu neznaličin stil, podrazumijeva naoko nevješto nacrtane tetovaže, nalik dječjim crtarijama, no u pravilu uz dozu humora i ironije. Trenutno je cool imati po nekoliko ovakvih, naoko nasumično nabacanih tetovaža.

19. travanj 2024 09:17