Overlay
Insta inspiracija

‘Mala crna haljina‘ plažnih izdanja: ovog ljeta svi nose crni jednodijelni kupaći kostim, ove su nam objave pravo nadahnuće

Piše Stil
Foto Shutterstock
29. srpnja 2020. - 12:43

Što je nekad bilo, više ne važi.

Ako je crni kupaći kostim, k tome i jednodijelni, bio sinonim za "skrivanje nedostataka" i neutralnost na plaži, ove je godine zvijezda sezone. Komad je to koji nose influencerice i zvijezde, ali na čije su čari pale i obične smrtnice.

Jer ne samo da je nevjerojatno laskav figuri, udoban je i univerzalan. Može se upariti s kojim god plažnim dodatkom ove godine prešetavate obalom, možete u njemu igrati odbojku i plivati bez straha od pokazivanja mrvice previše, a može čak i sasvim pristojno odglumiti majicu za izlazak poslije kupanja.

Primijetili smo da "padamo" naročito na one retro oblike koji dozu klasike tako lijepo potenciraju. Sunčane naočale koje prekrivaju pola lica, šeširić u stilu 60-ih i retro kupaći kostim za dašak glamura i dok se "pržite" na +35.

Naravno da su u ponudi i oni provokativniji, koji jednodijelnom kostimu daju sasvim novo značenje. Za one najhrabrije, to se podrazumijeva.

Jer kakav god bio, koliko god "provokativan" ili sportski, crni jednodijelni kupaći kostim dođe vam kao mala crna haljina plažnih izdnnja. Za one dane kada ne znate što biste, dolazi u spas. I baš zato ne možemo zamisliti ljeto bez njega...

19. travanj 2024 22:13