Overlay
Židovska sahrana

Izašao je trailer za film ‘Shiva Baby‘, a mi naslućujemo da će biti melem za oči svih milenijalaca sklonih indie sceni i dobrom humoru

Piše Stil
Foto IMDb
3. ožujka 2021. - 13:59

Izašao je foršpan za film 'Shiva Baby' i već tijekom dvije minute koliko cijela najava traje smo osjetili sram, odvrtali pogled, ali se i nasmijali se i zaključili da ne možemo dočekati da film stigne u kina.

Film govori o studentici Danielle koja se nađe u vrlo neugodnoj situaciji kad neočekivano naleti na svog 'sponzora' na Šivi. Za one koji ne znaju, radi se o jednotjednom razdoblju žalosti nakon pokopa židovske osobe. On ondje dolazi s prelijepom djevojkom koju naša protagonistica odmah zamrzi, a uzvanici su i članovi njihovih obitelji, od kojih Danielle posebno uznemirava njena majka koja joj bez prestanka napominje da ne smije izazvati nikakvu scenu.

image
IMDb

Emma Seligman postigla je zapažene uspjehe s ovim filmom od čega se posebno ističe sudjelovanje na Toronto film festivalu. Ipak glavna zvijezda filma je protagonistica koju tumači Rachel Sennott, indie princeza koju će obožavati svi hipsteri svijeta. Ona je jedna od mlađih zvijezda u usponu i ovo sigurno nije zadnji put da čujemo za nju.

Rachel Sennott

Dvadesetpetogodišnja glumica trenutno glumi u novoj ABC humorističnoj seriji 'Call Your Mother', a u filmu osim nje glume i 'Booksmartova' Molly Gordon, 'Gleeova' Dianna Agron, Danny Deferrari, Polly Draper i Fred Melamed.

Teško je ne primijetiti iz dvije kaotične minute trailera da je ključna okosnica filma, više od radnje, njegov dobar humor koji pleše na rubu nelagodnog. Moglo bi se reći da od filma očekujemo da bude nalik 'Curb your enthusiasm' na milenijalski način.

Film bi trebao izaći nakon 2. travnja, a do tada pogledajte trailer u nastavku i prosudite sami!

19. travanj 2024 17:14