Overlay
Odlična glazba

Izašao je prvi trailer za ‘Licorice Pizza’, teen dramu P. T. Andersona: Tom Waits, Bradley Cooper i Alana Haim samo su dio nevjerojatne glumačke postave

Piše Stil
Foto YT Screenshot
29. rujna 2021. - 10:16

Predstavljen je prvi foršpan za novi film Paula Thomasa Andersona, 'Licorice Pizza'. Riječ je o teen drami, prema službenom sinopsisu: “priči o odrastanju Alane Kane i Garyja Valentinea, trčanju i zaljubljivanju u dolini San Fernando, 1973."

Ovo je deveti film redatelja kojega je Južna Kalifornija kreativno okupirala tijekom cijele karijere. Od 'Boogie Nightsa' do 'Inherent Vicea' brojni su njegovi filmovi smješteni u tom prostoru u kojem je odrastao i proveo dobar dio svog života.

P. T. Anderson poznat je ne samo po svojim snažnim dramama nego i po odličnim izvedbama glumaca u svojim filmovima, a njegov posljednji uradak trebao bi samo potvrditi takvu reputaciju.

U njemu glume Alana Haim, najmlađa od sestara HAIM, zajedno s Bradleyem Cooperom, Bennyjem Safdiem, Cooperom Hoffmanom (sinom pokojnog Philipa Seymoura Hoffmana), Tom Waitsom i Mayom Rudolph. 

Paul Thomas Anderson režirao je više sjajnih glazbenih spotova za HAIM, a ovo je prvi put da je jednu od sestara angažirao da glumi u njegovom filmu. Suradnju je proširio i snimanjem covera njihova posljednjeg albuma 'Women in Music Pt. III.' Već u foršpanu vdimo neke elemente koje smo navikli gledati u njihovim spotovima. Redatelj očigledno jako voli snimati sestre Haim kako hodaju ulicama predgrađa.

Trailer prati pjesma 'Life on Mars' Davida Bowieja, a s obzirom na Waitsa, Haim, kao i period u kojem se radnja odvija očekujemo puno dobre glazbe.

Čini se da će projekt, čije je snimanje odgađano, konačno biti s nama do kraja godine. 'Licorice Pizza' izlazi u ograničenom izdanju 26. studenog, a 25. prosinca bi trebala stići u kina diljem SAD-a. Ovo je prvi P.T. Andersonov film nakon 'Fantomske niti' iz 2017. godine.

18. travanj 2024 21:50