StoryEditorOCM
Više od sporta‘muka‘ za roditelje

Veselo je u domu Marka i Iris Livaje, mali Lorenzo potvrdio da jabuka ne pada daleko od stabla: ‘Ode slika!‘

Piše Sport SD
23. rujna 2024. - 09:16

Ponedjeljak, sunce i odličan protekli vikend za navijače Hajduka. Bijeli su na Poljudu upisali nova tri boda, nakon uvjerljive pobjede nad Goricom (4:1), u 7. kolu Supersport HNL-a.

Bila je to večer Bruna Durdova. Igrala se 55. minuta kad je Livaja nakon slobodnog udarca ostavio loptu za mladića koji je bio junak Hajduka u tom susretu, a on sjajno s 20 metara pogodio iza leđa Žigera za 1:1. Za sjajno iskorištenu minutažu i učinak "naklonio" se Durdovu i cijeli stadion kad je izašao iz igre u 65. minuti. Zamijenio ga je Niko Sigur, a i on se do kraja susreta prometnuo u jednog od junaka. No prije toga zabio je Livaja u 71. minuti, s 11 metara, a penal je izborio Benrahou. Golijadu na Poljudu nastavio je Sigur i to na asistenciju Ivana Rakitića samo dvije minute kasnije od gola Livaje.

image
Jako Prkic/Cropix

Uz to, najveći rival ne živi baš lijepe dane. Dva teška poraza upisao je Dinamo, nakon gubitka bodova u derbiju na Maksimiru. Prvo se pošteno "proslavio" na otvaranju Lige prvaka protiv Bayerna u Münchenu. Bavarci su Modrima utrpali devet komada, a hrvatski prvak uspio je doći samo do dva. 

Veselo u domu Marka Livaje

"Samo dva" je opet duplo više nego protiv Slavena Belupa, koji je slavio u Koprivnici protiv Dinama s 4:1. Nevjerojatno. Modri su očito u krizi, a iskoristili su to Hajduk, kao i Rijeka koja je zasjela na vrh domaćeg prvenstva, nakon što je s 3:0 dobila Šibenik na Rujevici.

A kao što meteoropati svoje raspoloženje kroje po vremenu, tako je često i među hajdučkim pukom. Nakon pobjede za vikend, slijedi dobar tjedan. I obrnuto...

Veselo je i u domu Marko i Iris Livaje. Lorenzo ne da mira roditeljima, ponajviše ocu Marku, što je s obožavateljima podijelila na Instagramu supruga Hajdukove desetke. Da jabuka ne pada daleko od stabla, pokazao je dječak kada je uzeo loptu i krenuo u akciju pa stanu. Pucao je svakuda, "ode slika", napisala je Iris.

Kako je to izgledalo možete pogledati OVDJE, na profilu Iris Livaje, koja je objavila Instagram priče.

image
Jako Prkic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2024 09:24