StoryEditorOCM
Više od sportapovratak velikana

Sad je i službeno, Zvonimir Boban više nije nezaposlen, vraća se u ‘svoj dom‘: Hvala vam što ste me nagovorili

Piše Sport SD
28. svibnja 2024. - 15:08

Pala je odluka, Zvonimir Boban ima novi posao. Njegov novi poslodavac pohvalio se angažmanom bivšeg hrvatskog reprezentativca na svojim društvenim mrežama, a predstavili su ga na posebnoj konferenciji za novinare.

Boban će opet biti u ulozi - novinara. Angažirao ga je Sky Sport Italia kao stručnog komentatora na period od dvije godine. Boban je već radio za Sky i to od 2004. godine, a mnogi se i dalje rado sjećaju njegovih dobrih zapažanja tijekom nogometnih utakmica i s nestrpljenjem čekaju njegove nove opservacije.

- Ja sam to novo, ili bolje rečeno staro lice koje će vam smetati iduće dvije godine, pričajući o nogometu koji je moja ljubav - rekao je Boban.

- Bilo mi je dobro nekoliko mjeseci, sada se vraćam raditi - referirao se Boban na vrijeme nakon što je napustio svoju poziciju u UEFA-i. Hvala Skyu što me nagovorio, sretan sam, da se vratim u kuću sporta. Ovo je bila i moja kuća 13 godina. Vraćam se u Italiju, u Milano koje volim i respektiram, kao ponosan Hrvat.

O kontaktima s Bobanom proteklih je dana pričao i predsjednik Dinama Velimir Zajec, no čini se da će njegov eventualni povratak na Maksimir pričekati barem još dvije godine.

image
Ronald Gorsic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2024 17:23