StoryEditorOCM
Više od sportanema odmora

Reprezentativac se s djevojkom odmarao u Grčkoj na skupocjenoj jahti pa ga ‘presjeklo‘, iz Njemačke ga nazvao izbornik

Piše Sport SD
12. lipnja 2024. - 14:16

Kakva priča nizozemskog nogometaša. Bio je u raju, zapravo tugovao, ali se opustio, liječio tugu u ugodnom društvu svoje djevojke, kad ga je ‘presjekao‘ poziv.

Ian Maatsen je bio prisiljen skratiti svoj luksuzni odmor u Grčkoj kada ga je nazvao Ronald Koeman da se pridruži nizozemskoj momčadi za Euro 2024.

Ovaj je 22-godišnjak bio iznenađenje izostavljen iz reprezentacije nakon impresivnih šest mjeseci na posudbi u Borussiji Dortmund, što je kulminiralo finalom Lige prvaka.

Maatsenu je vijest priopćena samo tri dana prije borbe za najveću nagradu u klupskom nogometu, a nakon toga je Real Madrid rekordni 15. put odnio krunu kući.

U pokušaju da preboli loše vijesti, bočni branič Chelseaja odletio je na Mykonos sa svojom djevojkom Emely Tuinder, provodeći vrijeme opuštajući se na jahti vrijednoj preko 500.000 funti.

Međutim, njegov kratki boravak na suncu prekinut je kada je Teun Koopmeiners bio prisiljen napustiti Koemanovu momčad zbog ozljede, a nizozemski trener okrenuo se Maatsenu da ga zamijeni.

Lijevi bek pridružio se Borussiji u siječnju nakon što se mučio za startno mjesto u momčadi Chelseaja. Tijekom šest mjeseci u Dortmundu, Maatsen je skupio pet golova u svim natjecanjima iz 23 nastupa.

Sada se pridružio nizozemskoj momčadi u Wolfsburgu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. lipanj 2024 14:25