StoryEditorOCM
Više od sportapozvala i druge

Renata Lovrinčević Buljan propustila utakmicu Hajduka, ostala kući ‘brisati prašinu‘; evo kako ona to radi

Piše Sport SD
7. listopada 2024. - 13:35

Bila je to, kako smo napisali, divna splitska noć. Šibenčani su došli, ali kao da nisu. Na terenu je postojao samo Hajduk. Pomeli su ‘bijeli‘ svoje susjede i produbili njihovu krizu. Imaju ‘narančasti‘ solidan bodovni učinak, ali trebat će još ‘gaziti‘ kroz blato do željenog cilja - opstanka.

Protiv Hajduka su bili inferiorni, a ‘bijeli‘ su pokazali još jednom da rastu i da su ove godine sasvim ozbiljan takmac. Šteta te Europe, ali sad je gotovo.

Na Poljudu je još jednom bilo više od 20 tisuća gledatelja, među njima i brojni članovi obitelji nogometaša, Rakitićeva supruga Raquel, Livajina Iris, Dajakuova Leonie... Stigao je i naš legendarni košarkaš Toni Kukoč, ‘bacija‘ je oko na košarkašku predstavu na Gripama gdje je njegova ‘Jugoplastika‘ pobijedila Crvenu zvezdu, a onda je uživao u nogometu.

No, netko nije išao na Poljud. Popularna ‘hajdučka‘ mama objavila je na Instagramu.

- Home alone - napisala je Renata Lovrinčević Buljan.

image

Često je na stadionu

Tom Dubravec/Cropix

Sama kod kuće, ako netko ne barata engleskim.

Njezin sin Borna nije jučer branio, ima vremena. A na tribinama su bili suprug i mlađi sin. Ostala je Renata tako sama kući, a prije toga je objavila i zanimljivi video.

- Obriši prašinu s kućnih rekvizita i idemo ih iskoristiti - napisala je i pozvala sve pratitelje njezinog Instagrama na zajedničko vježbanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. listopad 2024 13:35