StoryEditorOCM
Više od sportaprevršio mjeru

Nije mu prvi put da se u javnosti pojavljuje mrtav pijan, nekada velika zvijezda teturala je i padala po cesti

Piše SN
1. srpnja 2024. - 17:27
Nije prvi, ne vjerujem ni posljednji put da se nekadašnji nogometaš ovako ‘uništi‘Fabrice Coffrini/AFP

Društvenim mrežama ponovno "briljira" Mario Balotelli. Poznati zločesti dečko talijanskog nogometa uhvaćen je kako mrtav pijan pokušava hodati ulicama Udinesea. U videu koji se proširio Balotelli pokušava zajedno sa svojim društvom prijeći preko pješačkog prijelaza, no vidno pijani Talijan tada je izgubio ravnotežu i pao na pod.

Ipak, unatoč novim divljanjima van terena, Balotelli ovoga puta nije imao koga zabrinuti zbog svojom ponašanjem, zbog činjenice da je njegov ugovor s turskom Adanom Demirspor istekao, te je sada 33-godišnjak slobodan igrač, prenose Sportske novosti.

Nije mu ovo prvi put da se posljednjih godina pojavljuje u javnosti pod utjecajem alkohola. Godine 2022. snimljen je u Lausannei u Švicarskoj kako izlazi iz kafića uz podršku dvoje ljudi, dok je nakon prometne nesreće u studenom 2023. godine odbio alkotest.

Na svojem igračkom vrhuncu Balotelli je igrao za klubove poput Intera, Milana, Liverpoola i Manchester Cityja, dok je u karijeri još nastupao za Marseille, Nice, Monzu, Bresciu i švicarski Sion.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. srpanj 2024 17:27