StoryEditorOCM
Više od sportadeset godina braka

Naš je šampion Ivan Rakitić Andalužanku Raquel osvajao mjesecima: ‘Sporazumijevali smo se kao Tarzan i Jane...‘

Piše P. S.
1. lipnja 2023. - 08:06

Proslavljeni hrvatski veznjak i friški osvajač Europske lige sa svojom Sevillom Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel u travnju su ove godine proslavili okruglih deset godina braka. Sudbonosno da rekli su dvije godine nakon što su se upoznali.

Ivan Rakitić i Andalužanka Raquel upoznali su se kada je prvi put posjetio njezinu rodnu Sevillu. Tu je noć s bratom krenuo proslaviti novi ugovor sa Sevillom, a zabava ih je dovela baš u kafić u kojem je radila Raquel.

Raketa se zaljubio istog dana, a našem je nogometašu rođenom u Švicarskoj trebalo sedam mjeseci da svoju suprugu privoli na prvi spoj.

- Negdje oko ponoći nagovorio sam brata Dejana, koji mi je i menadžer, da odemo na piće u grad. Sjeli smo u prvi kafić i čim sam ugledao Raquel, koja je tamo radila kao konobarica, rekao sam mu da će mi ta prelijepa djevojka postati žena. Iako mi je trebalo dugo da je privolim da iziđe sa mnom na spoj, znao sam da joj se sviđam jer me nikada nije odbila, samo se izvlačila da nema vremena. A kako je govorila samo španjolski, sporazumijevali smo se rukama, poput Tarzana i Jane - sve dok ga ja nisam naučio – ispričao je Rakitić u velikom intervju koji je 2015. dao magazinu Gloria.

Imaju dvoje djece, Althea ima deset, a Adara sedam godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 02:45