StoryEditorOCM
Više od sportadodjela zlatne lopte

Haalandova djevojka ukrala je sve poglede u Parizu, a izgleda kako joj je nogomet dobro poznati teren

Piše Sport SD
31. listopada 2023. - 21:38

Erling Haaland, nogometaš Manchester Cityja, pojavio se na dodjeli Zlatne lopte u pariškom teatru Châtelet. Iako je ova prestižna nagrada došla u ruke Lionela Messija, Norvežanin je dobio trofej Gerd Muller koji se dodijeljuje najboljem napadaču.

Međutim, mnogima je za oko zapela njegova djevojka s kojom se pojavio na ceremoniji. Isabel Haugseng Johansen partnerica je slavog nogometaša od njegovih igračkih dana u Borussiji Dortmund. Baš kao i Haaland, tako i Isabel svoj privatni život drži skriven od očiju javnosti.

image
Franck Fife/Afp

Par je prvi put viđen u studenom 2022. na odmoru u Marbelli u Španjolskoj, a bliski izvori su tada potvrdili da su u vezi. Zanimljivo je kako je Isabel nogometašica koja igra za žensku seniorsku momčad norveškog tima Bryne Fotballklubb. Rođena je i odrasla u malom gradu Bryne u Norveškoj, gdje se nalazi i njezin sadašnji klub. 

Erling i Isabel su se upoznali u Bryneovoj omladinskoj akademiji. Prema pisanju portala The Sun, Haaland i Haugseng Johansen bili su prijatelji više od desetljeća, ali su počeli izlaziti kada je on "obukao dres" Borussije Dortmund.

Otkako je Norvežanin preselio u Manchester, par su često fotografirali, a kamere su snimile intimni trenutak nakon što je City osvojio Ligu prvaka 2023. godine.

image
Abrahim Ezzat/Anadolu Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 21:09