StoryEditorOCM
Vaterpolopo novo odličje

Barakude sutra u borbi za broncu ponovno moraju dobiti Crnu Goru: "Svjesni smo važnosti utakmice, nećemo analizirati poraz, fokusirani smo"

Piše Hina
25. siječnja 2020. - 16:49
Budimpesta, 250120. Press konferencija hrvatske vaterpolo reprezentacije na Europskom prvenstvu. Na fotografiji: Luka Loncar, Ivica Tucak i Maro Jokovic.Vladimir Dugandzic/Cropix

"Iza nas je duga i neprospavana noć, svi smo vrtjeli polufinalnu utakmicu po glavi. No, svjesni smo važnosti utakmice za broncu. Stoga sada ne trebamo ulaziti u dublje analize utakmice sa Španjolskom već se trebamo fokusirati na borbu za medalju", poručio je hrvatski vaterpolski reprezentativac Maro Joković uoči nedjeljne (17.30 sati) utakmice s Crnom Gorom za europsku broncu.

Izbornik Ivica Tucak analizirao je razloge poraza koji je njegovu momčad ostavila bez mogućnosti da se u Budimpešti bori za naslov europskog prvaka i izravan plasman na olimpijski turnir.

"Detalji su prevagnuli u korist Španjolaca. Radi se o nekoliko odbijenih lopti i nerealiziranih situacija kao i primanje gola s istekom napada. To su situacije koje ne možete predvidjeti. Španjolcima čestitke, bili...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 19:55