StoryEditorOCM
TenisVOZI, MIŠKO

Strpljenju je sad kraj, Porsche oduzeo mladoj tenisačici ‘bijesni‘ model automobila!

Piše M. Bi.
8. listopada 2024. - 12:20

Tri su godine prošle otkako je Emma Raducanu šokirala teniski svijet i sa samo 18 godina iz kvalifikacija osvojila US Open. Doslovno je pomela konkurenciju. Našla se u središtu pažnje javnosti i brojnih sponzora. Život joj se doslovno preko noći promijenio. I svi su se pitali "gdje je ovoj djevojci kraj", predviđali joj hrpu osvojenih turnira i novca.

Međutim, malo tko je mogao i pomisliti da je to bilo sve od Emme. Barem za sada. Od tada mlada Britanka nije osvojila niti jedan turnir, čak ni do finala nije došla pune tri godine, ima puno problema s ozljedama, malo igra, a i to što igra nikako da uhvati pravi ritam, pravu formu.

Na WTA listi najboljih tenisačica svijeta bila je ispala iz Top 200, sad se malo pomalo vraća, trenutno je 57. reket svijeta. Ali, to nije to. Nije ono što se očekivalo od nje. Karijera je od tog US Opena u silaznoj putanji.

Sponzori su počeli gubiti strpljenje, a prvi je potez povukao Porsche koji je Emmi oduzeo luksuzni model "911 Carrera GTS Cabriolet" koji je dobila nakon osvajanja US Opena.

Istinabog, iz Porschea su poručili da taj auto nije ni bio poklon za mladu Britanku, već joj bio dat na korištenje.

- Taj auto je bio Emmin ponos, a sada je ostala bez njega - citirali su britanski mediji jednog prijatelja.

image

Ozljede...

Afp
image

Sretniji dani nekoć za Emmu

Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. listopad 2024 12:21