StoryEditorOCM
Tenissvi su pod dojmom

Srpski mediji u nevjerici nakon Đokovićevog povijesnog poraza: ‘Šok, tablete, svađa sa sucem...‘

Piše SPORT SD
12. ožujka 2024. - 10:43

Novak Đoković šokantno je poražen u 3. kolu Mastersa u Indian Wellsu od 16 godina mlađeg Talijana Luce Nardija (4:6, 6:3, 3:6). Nardi je inače tek 123. tenisač svijeta i najniže rangirani koji je ikad pobijedio Đokovića na turniru iz Masters serije.

Indian Wells se zbog snage i prestiža kolokvijalno naziva "petim Grand Slamom", a Nardijeva pobjeda jedno je od najvećih iznenađenja u svijetu tenisa posljednjih godina, jer je u glavni ždrijeb turnira ušao kao "lucky loser", a onda svladao Đokovića koji je Indian Wells osvajao rekordnih pet puta.

image
AFP

Srpski mediji očekivano se ekstenzivno bave neočekivanim porazom prvog tenisača svijeta, pa tako Telegraf piše: "Kakav šok! Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković ispao je s Mastersa u Indian Wellsu, pošto je u tri seta poražen od lucky losera Luce Nardija. Talijan, inače 123. igrač svijeta, odigrao je partiju karijere, i to nakon što je u glavni ždrijeb dospio sasvim slučajno. Osim drugog seta, Nardi je bio taj koji je diktirao tempo"

Blic je objavio tekst s naslovom: "Đoković ispao sa Indian Wellsa! Šok, tablete, svađa sa sucem i poraz od 123. igrača planeta", u kojem piše: "Đoković je priredio neprijatno iznenađenje! Potpuno zasluženo je pobijedio Luca Nardi, 123. igrač planeta, koji je na turnir došao kao ‘sretni gubitnik‘. Daleko je Novak bio od svoje razine, 20-godišnji Talijan je sve kaznio, odigravši kao da iza sebe ima barem dvoznamenkasti broj duela s Novakom."

image
AFP

Kurir je išao s naslovom_ "Au, kakva senzacija na Indian Wellsu! Đoković je eliminiran. Da, dobro ste pročitali! Nardi je uspio šokirati svog idola."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. lipanj 2024 17:02