StoryEditorOCM
Strani nogometpotpuni raspad

Tugu zbog Eura utopio u alkoholu: zvijezda Cityja u Dubaiju mrtav pijan lutao plažom, prijatelji mu pomagali hodati

Piše SN
11. lipnja 2024. - 22:48

Čini se da Jack Grealish nije najbolje podnio nepozivanje na ovogodišnji Euro. Britanski The Sun objavio je snimku na kojoj se vidi kako zvijezdi Manchester Cityja prijatelji pomažu hodati dok se kreće luksuznim hotelom raščupane kose i zapuštenog izgleda.

Prošli je tjedan kao bomba odjeknula informacija da ga izbornik Gareth Southgate nije pozvao u Njemačku, a sada je viđen kako tetura kroz dvoranu u Dubaiju prema baru na plaži pred šokiranim gostima. Oko 18:30 u ponedjeljak predvečer, izlazeći iz zgrade hotela, Jack i njegovi prijatelji snimljeni su kako se u ‘veselom‘ raspoloženju ukrcavaju na kolica koja su ih odvezla prema baru na plaži resorta, prenose Sportske novosti.

image
Glyn Kirk/AFP

U jednom je trenutku izgledao pomalo nesigurno na nogama, odjeven u bijele čarape i natikače, žutu majicu i kratke hlače.

Prijatelj iz njegove pratnje uzeo je ljubimca Pepa Guardiole pod ruku kako bi mu pomogao hodati, a zaštitar je uporno molio promatrače da ne fotografiraju.

Jedan svjedok u hotelu Jumeirah Beach s pet zvjezdica u Dubaiju rekao je za The Sun:

"Bilo je šokantno vidjeti Jacka tako pijanog u 18.30, ali nakon svega što je prošao možda je i zaslužio da se malo opusti. On i njegova svita parkirali su se ispred ulaza u hotel u crnom karavanu, a zatim projurili kroz predvorje prema baru na plaži. Izgledalo je kao da je grupa već dobrano popila. Ako ništa drugo, barem je imao svoje prijatelje oko sebe. Ova epizoda nije nimalo umanjila njegovu reputaciju ‘party boya‘, ali bilo je vrlo teško ne sažaliti se nad njim."

image
Oli Scarff/AFP

Vrijedi spomenuti i da nije bilo ni traga njegovoj djevojci Sashi Attwood, a društvo su im pravile četiri atraktivne ženske osobe vrlo oskudno odjevene.

Svjedok je dodao:

"Izgledalo je kao da ga je odbijanje Garetha Southgatea jako pogodilo."

Prema prvim informacijama bivši igrač Aston Ville ostao je "zapanjen i uznemiren" nakon što je izbačen iz momčadi Engleske za ovogodišnji Euro 2024.

Jack Grealish bio je jedan od sedmorice igrača koji nisu uspjeli ući u uži izbor kada je Southgate reducirao svoju momčad od 33 igrača na 26. Prošlog ponedjeljka ušao je s klupe u prijateljskoj pripremnoj utakmici s Bosnom i Hercegovinom, no nakon toga vrata su mu bila zatvorena.

image
Justin Tallis/AFP
image
Glyn Kirk/AFP
image
Glyn Kirk/AFP
image
Ben Stansall/AFP
image
Oli Scarff/AFP
image
Javier Soriano/AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. lipanj 2024 02:13