StoryEditorOCM
Strani nogometnevjerojatne scene

Totalni kaos na stadionu Partizana nakon blamaže u derbiju: demolirane svlačionice, ozlijeđen i trener Stanojević

Piše Sport SD
23. rujna 2024. - 23:06

Crvena zvezda se prošetala kroz Humsku, deklasirali su najvećeg suparnika na njihovom stadionu. S obzirom kakav je bio tijek susreta Partizan je na kraju i dobro prošao. No takav šamar su teško podnijeli navijači „crno-bijelih“ koji su nakon susreta tražili odlazak trenera Aleksandra Stanojevića. I na tome se nije stalo, trener Partizana je gađan i topovskim udarom, stadion je napustio ozlijeđen s nekoliko šavova na glavi. 

Trener Crvene Zvezde Vladan Milojević je nakon utakmice dao kratku izjavu, čestitao svojim igračima na pobjedi i zatim doslovno pobjegao s terena.

- Utakmica je bila dobra, poštovali smo dogovor, odigrali kvalitetno - rekao je Milojević i zatim je uz riječi ‘Ovdje nešto nije u redu‘ pobjegao s terena.

Ubrzo je stigla vijest o događanjima na stadionu Partizana. Ekstremni navijači su kamenjem zasuli prostorije ispod iistočne tribine, razbiili stakla na prozorima i demolirali svlačionice igrača i trenerskog osoblja. Stanojević je zadobio nove ozljede u još jednom napadu. 

- Grobari su gađali svlačionicu, Stanojević je pogođen i ima ozljede na čelu i nosu – objavljeno je iz kluba.

Nakon blamaže i svega što se događalo teško je očekivati da će trener Stanojević ostati na klupi Partizana. Klub je u potpunom rasulu, a navijači su nezadovoljni svime što se događa. Traže se naravno i promjene u vodstvu, jasno su to svojim skandiranjem i potvrdili tražeći smjene. Ove scene koji su viđene na stadionu Partizana samo su izgleda uvertira u teško razdoblje pred Partizanom, navijačima je očito ova blamaža bila kap koja je prelila čašu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2024 23:06