StoryEditorOCM
Strani nogometscene užasa

Stadion je zanijemio, svaka sekunda bila je bitna, a reakcija Mađara za svaku pohvalu, pogledajte

Piše SN
24. lipnja 2024. - 07:27

Mađarska nogometna reprezentacija nakon nevjerojatnog je raspleta s 1:0 pobijedila Škotsku i došla nadomak nokaut faze Europskog prvenstva. Pogodak odluke u 100. je minuti zabio Kevin Csoboth - pišu Sportske novosti.

Susret su pak zasjenile scene iz 68. minute kada je nastradao mađarski napadač Barnabas Varga. Slobodni udarac izveo je Dominik Szoboszlai, a Varga je nakon skoka nezgodno pao i ozlijedio pritom potiljak. Ostao je nepomično ležati na travnjaku, cijeli je stadion zanijemio, a igrači su okružili nesretnog igrača na terenu dok mu se pružila liječnička pomoć.

Ubrzo je postalo jasno da je situacija kompleksnija nego što je to prvotno izgledalo, čekala su se nosila koja će Vargu ekspresno iznijeti s terena. Ozbiljnost situacije primijetio je i Szoboszlai, u takvim slučajevima svaka sekunda može biti presudna, a mađarski je veznjak shodno tome požrtvovno trčao i sam pomogao da nosila što prije stignu do Varge.

Scene užasa u Stuttgartu, Mađarski igrač ostao nepomično ležati, Fabrizio Romano javlja kako je nesretni igrač

Prema pisanju mađarskih medija, Varga je naknadno hitno prebačen u bolnicu i u međuvremenu je došao k svijesti. Tu je informaciju BBC-ju potvrdio i Mađarski nogometni savez.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2024 07:28