StoryEditorOCM

Srbija u nevjerici, igrači se hvatali za glavu: Evo na koji su način saznali tko će igrati protiv Danske

Piše SN
26. lipnja 2024. - 18:49

Reprezentacija Srbije doživjela je novo bolno razočarenje na velikim natjecanjima. Iz Njemačke se vraćaju bez ispaljenog metka, do ‘neslavnih‘ bodova došli su tek remijima protiv Slovenije i Danske, a smotru završavaju kao posljednjeplasirani u skupini C.

I kako to biva u susjedstvu dan kasnije traže se krivci, zahtijevaju se dubinske promjene, a u sjeni izlaze statistike i informacije koje još dolijevaju sol na ranu. O nemoći Srbije može se pričati u nedogled, po tom pitanju najbolje govori činjenica da su Orlovi uputili tek šest udaraca prema protivničkih vratima na cijelom turniru! Međutim, evidentno je da nemoć kod Orlova ne proizlazi iz manjka kvalitete, već raskola i narušenih odnosa koji vladaju u svlačionici, pišu Sportske novosti.

Najnapetije je na relaciji između igrača i izbornika, srpski mediji već pišu da su čak četvorica senatora okrenula leđa Draganu Stojkoviću Piksiju, čiji se odlazak traži po žurnom postupku, a da ne bi sve bilo na pukim glasinama ‘pobrinuo‘ se uistinu nevjerojatan video koji je isplivao na društvenim mrežama. Naime, kamere su prije početka odlučujućeg susreta s Danskom uhvatile igrače Srbije kako preko mobitela, odnosno službene stranice Uefe, saznaju tko će igrati u prvoj jedanaestorki.

Suludo je uopće objašnjavati zašto je ovo bizarno, a ove nerealne scene ostavile su bez teksta srpske navijače. Ovakav amaterizam tragikomičan bi bio i na klupskom nivou, a kamoli u jednoj reprezentaciji koja se bori za titulu europskih prvaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. lipanj 2024 18:51