StoryEditorOCM
Strani nogometbit će ugodno igrati

Portugalski savez rasprodao ulaznice za utakmicu s Hrvatskom, zadnji ponuđeni paket prodan je za samo tri sata

Piše Robert Radica
5. lipnja 2024. - 23:50

Portugalski nogometni savez je svojim navijačima prodao sve ulaznice za prijateljsku utakmicu s Hrvatskom u Lisabonu, u subotu od 18.45 sati, uključujući i one koje nisu iskoristili hrvatski navijači.

"Ulaznice za kategorije 1 i 3, koje su ostale od kvote dodijeljene hrvatskim navijačima i vraćene od saveza te zemlje, rasprodane su danas u manje od tri sata", priopćio je u srijedu Portugalski nogometni savez. Te su se ulaznice prodavale po cijenama od 35 i 10 eura.

Portugal i Hrvatska igrat će u subotu na Nacionalnom stadionu u Lisabonu, poznatom i kao sportski kompleks Jamor, koji prima 37.500 gledatelja. Ondje se očekuje 800 hrvatskih navijača, podatak je Hrvatskog nogometnog saveza.

"Još uvijek ima ulaznica za tribinu “Football Lovers” s uključenim cateringom po cijeni od 150 eura, a koje navijačima pružaju drugačiji doživljaj", izvijestio je portugalski savez. Portugal je posljednji put igrao na Nacionalnom stadionu prije deset godina kada je ugostio Grčku u remiju 0-0.

Portugal i Hrvatska će odigrati pripremnu utakmicu uoči Europskog prvenstva koje počinje za devet dana u Njemačkoj. Hrvatska će prvenstvo otvoriti 15. lipnja sa Španjolskom, a u skupini su još Italija i Albanija. Portugal je u skupini sa Češkom, Turskom i Gruzijom.

Portugalci su u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo pobijedili u svih deset odigranih utakmica pa vjeruju u ponavljanje uspjeha iz 2016. godine kada su osvojili naslov prvaka. U četvrtak su u prijateljskom susretu svladali s 4-2 Finsku.

Portugal i Hrvatska su dosad igrale međusobno sedam puta. Portugal je pobijedio šest puta, a jedna utakmica je završila neodlučeno. Hrvatska, koja je 2023. bila finalist Lige nacija i 2022. brončana na Svjetskom prvenstvu, u srijedu je s 3-0 pobijedila Sjevernu Makedoniju u pripremnoj utakmici igranoj u Rijeci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2024 16:28